Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uyuşturucu ile mücadele gününde yakayı ele verdiler

Uyuşturucu ile mücadele gününde yakayı ele verdiler

Uyuşturucudan yakalanan zanlılar;


Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğüne baÄŸlı Narkotik Suçlarla Mücadele Åžube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 6 kiÅŸi emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli yürütülen soruşturma neticesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 2 gün önce "26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü"nde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Düzenlen operasyonda uyuÅŸturucu madde ticareti yapan 6 kiÅŸi ve UyuÅŸturucu satın alan ve kullanan 14 kiÅŸi olmak üzere toplam 20 kiÅŸi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda ayrıca uyuÅŸturucu madde ve av tüfeÄŸi ele geçildi. UyuÅŸturucu satın alan ve kullanan 14 kiÅŸi emniyetteki iÅŸlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 
UyuÅŸturucu ticareti yaptıkları iddia edilen B.C., T.G., T.G., S.Ö., E.G. ve Y.T. sabah saatlerinde emniyetteki iÅŸlemlerinin saÄŸlık kontrolünden geçirildi. 
Şüpheliler ardından adliyeye sevk edildi. Polis otosundan indirilirken kendilerini görüntüleyen gazetecilere yönelen şüpheliler; "Burada herkes suçsuz. Adalet istiyoruz, suçsuzuz ve güzel süsleyin" dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo