Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Yüzde 50+1 Alan Tek adam olmaz

Uysal,Yüzde 50+1 Alan Tek adam olmaz

Mahallelerde CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kepez Mahallesinde halka seslendi; “Tek adam eleÅŸtirisi yapanlar var. Bir kere milletin yüzde 50+1 oyunu alarak iktidar olana tek adam denmez. Evet derseniz, bu sistem milletin gönlünü kazanamayarak baÅŸarısız olanları tasfiye edecek, siyasete yeni yüzler gelecek” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahallelerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak vatandaşlardan Evet için destek istiyor.

Propaganda döneminde Ä°lçeye baÄŸlı 31 mahallenin bugüne kadar 25’ni gezen ve CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemini anlatan, vatandaÅŸların da sorularını yanıtlayan BaÅŸkan Hüseyin Uysal, Kepez mahallesinde önceki gün 2 ayrı noktada yaptığı toplantının ardından, bugün akÅŸam da Solak yol ayrımında 2 ayrı noktada vatandaÅŸla buluÅŸtu.

Mahalle muhtarı Baki Karaarslan tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal, beraberinde belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti gönüllüleri ile birlikte vatandaÅŸlardan CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi için Evet’e destek istedi.

“ÃœLKEMÄ°ZÄ° BÖLMEK Ä°STEYENLERE VE BATIYA Ä°NAT EVET’TE BULUÅžALIM”

CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye’ye uzun yıllar neler kazandıracağını tek tek özetleyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal, Ä°sviçre’de PKK’lıların CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ÅŸakağına silah dayamış pankart açmalarına da deÄŸinerek; “Ä°ÅŸte görüyorsunuz Avrupa’yı. Demokrasiden bahsedenler, bakanlarımızın, milletvekillerimizin gurbetçilerimizle buluÅŸmalarına izin vermezken, hatta köpekleriyle, atlarıyla saldırırken, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen terör örgütlerine polis korumasında mitingler yaptırır, sokaklarda stand açtırıyorlar. Bakın Ä°sviçre’ye.. Terör örgütlerine, CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ÅŸakağına silah dayamış ’Kill ErdoÄŸan’, ’ErdoÄŸan’ı öldürün’ yazan pankartı açtırıyorlar. Niye, çünkü Türkiye’nin büyümesini, güçlenmesini, Dünyada söz sahibi olmasını istemiyorlar. Niye, çünkü terör örgütleri ’Evet çıkarsa biz biteriz’ diyorlar. Ä°ÅŸte sırf sadece bunun için bile, ülkemizi bölmek isteyenlere ve Batı’ya karşı inatla Evet’te buluÅŸmalıyız” dedi.

“EVET DERSENÄ°Z, BAÅžARISIZLAR TASFÄ°YE OLACAK”

16 Nisan’da milletin Evet diyerek yetkiyi kendi eline alacağına inandığını belirten BaÅŸkan Hüseyin Uysal, yeni sistemde siyasetiyle milletin gönlünü kazanamayanlarında tasfiye olacaklarını belirtti.

BaÅŸkan Uysal; “Tek adam eleÅŸtirisi yapanlar var. Bir kere milletin yüzde 50+1 oyunu alarak iktidar olana tek adam denmez. Evet derseniz, bu sistem milletin gönlünü kazanamayarak baÅŸarısız olanları tasfiye edecek, siyasete yeni yüzler gelecek” dedi.

“BOLU DAÄžI TÃœNELÄ°NDE Ä°ÅžE GÄ°RÄ°P, EMEKLÄ° OLANLAR VAR”

Åžuanda 20’li yaÅŸlara gelmiÅŸ gençlerin koalisyon dönemlerini bilmediklerini anlatan ve Türkiye’nin son 14 yılda nereden nereye geldiÄŸini “Bolu dağı tünelinde iÅŸe girip, emekli olanlar var” ÅŸeklinde özetleyen BaÅŸkan Uysal; “Åžimdiki 20’li yaÅŸlara gelen gençlerimiz ilk 5-6 yılını da çocukluklarına verirseniz koalisyonların ne olduÄŸunu, o dönemleri bilmiyorlar. Otoyollar, tüneller, hava alanları, üniversiteler, hep vardı zannediyorlar. O koalisyonlu dönemlerin ilaç kuyruklarını, hastanelerini bilmiyorlar. Biz EreÄŸli-Akçakoca arasında yola giderken, önümüze bir kamyon yada tır denk geldi mi, saatlerce o yolu bitiremiyorduk, kazasız gün geçmiyordu. Åžimdi bölünmüş yollar var. Ä°nanabiliyor musunuz bu ülkede Bolu Dağı tüneli baÅŸladığında iÅŸe girip, bitmeden emekli olanlar var. O tünel ÅŸimdi bitti. Bugün sadece EreÄŸli-Akçakoca arasında bile 9 tane tünel var. Onun için diyoruz ki, çift baÅŸlılıktan kurtulmak için, güçlü bir irade, güçlü bir Türkiye için 16 Nisan’da Evet diyelim” diye konuÅŸtu.

BaÅŸkan Uysal’ın konuÅŸması sırasında bazı vatandaÅŸlar, geçmiÅŸte yaÅŸadıkları sıkıntılı dönemleri anlatarak ülkenin bir daha koalisyonlarla yönetilmemesi için Evet diyeceklerini açıkladılar.

“MÄ°LLETÄ°N ADAMI ZONGULDAK’A GELÄ°YOR”

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, konuÅŸmasının son bölümünde EreÄŸli’deki tüm vatandaÅŸları Salı günü Zonguldak’a davet ederek; “Cumartesi günü İçiÅŸleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu EreÄŸli’ye gelecek. Hepiniz davetlisiniz. Ayrıca Salı günü Milletin adamı, CumhurbaÅŸkanımız Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan Zonguldak’a geliyor. Saat 15.00’da halkımıza hitap edecek. Halkımızı bu büyük buluÅŸmaya davet ediyorum, katılmak isteyen vatandaÅŸlarımız araç sıkıntısı yaÅŸamayacak, gelmek isteyenler bize ulaÅŸsınlar” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo