Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Uzunmehmet Mahallesinde konuştu!.

Uysal,Uzunmehmet Mahallesinde konuÅŸtu!.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Uzun Mehmet mahallesinde halka seslendi. BaÅŸkan Uysal; “Hangi görüşe sahip olursak olalım, ister CHP, ister MHP, 16 Nisan’da bizleri bölmek parçalamak isteyen terör örgütlerine karşı, içerde ve dışarıda ülkemize diz çöktürmek isteyenlere karşı, bize inatla el öptürmek isteyen Batı’ya karşı Evet’te birleÅŸelim. ’Ben zaten Evet diyeceÄŸim’ yetmez. 16 Nisan’da ne kadar çok Evet çıkarsa Türkiye’nin gücü Dünya’da ve bölgemizde o kadar artacak” dedi.

Mahalle mahalle gezerek, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet sistemi için vatandaÅŸlardan Evet’e destek isteyen Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Uzun Mehmet mahallesinde halka seslendi.

Uzun Mehmet Mahalle Muhtarı Seyfettin Yaman ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal, Türkiye’nin CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet sistemine ihtiyacı olduÄŸunu belirterek; “Millet kendi eliyle koalisyonları bitiriyor, çift baÅŸlılığı ortadan kaldırıyor, güçlü hükümeti, güçlü iradeyi iktidara getiriyor. Onun için bu sisteme Evet diyoruz” dedi.

“7 HAZÄ°RAN SEÇİMLERÄ° ÖRNEK”

BaÅŸkan Uysal, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet sisteminin Türkiye’ye neler kazandıracağını anlatarak; “Kısa hükümet dönemlerinde ülkemiz ileri adım atamadı. Bu dönemler kısa ve karanlık dönemlerdi. Koalisyonlardan kurtularak, kazanımlarımızı kaybetmemek ve çift baÅŸlılıktan kurtulmak için bu sistem gerekli. Ãœlkemizde bir Anayasa kitapçığının fırlatılmasıyla bir gecede neler yaÅŸadığımız ortada. Siyasi krizler olmasın diye, çift baÅŸlılıktan kurtulmamız lazım. Yakın zamanda, 7 Haziran seçimlerinde görüldü. Yüzde 40’ın üzerinde oy almış AK Parti tek başına iktidar olamadı ve hükümet kurulamadı. Ardından Milletimiz 1 Kasım seçimlerinde ’Eyvah, ülkem yine koalisyonlara kalacak, yine istikrarsızlık gelecek, bunun bedelini de ben ödeyeceÄŸim, ülkem, vatanım elden gidiyor, ben tekrar tek başına hükümet istiyorum’ dedi ve 1 Kasım seçimlerinde tek başına hükümeti iktidara getirdi. Dışarı çıktık, grip olduk eve döndük, biz nezle olmak istemiyoruz artık. Dünyada bir dalga oluyor, bütün milletimizi vuruyor. Koalisyonlar bize hiçbir ÅŸey kazandırmıyor. Ä°ÅŸte CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi bunu ortadan kaldırıyor, Millet kendi eliyle çift baÅŸlılığı ortadan kaldırıyor, güçlü hükümeti, güçlü iradeyi iktidara getiriyor. Onun için bu sisteme Evet diyoruz” dedi.

’BEN ZATEN EVET DÄ°YECEĞİM’ YETMEZ..

16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının belediye seçimlerinden de, diÄŸer seçimlerden de çok daha önemli olduÄŸunu belirten ve bu yüzden 16 Nisan’a kadar , evde, sokakta, pazarda her yerde çalışıp, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, Evet’lerin artması gerektiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal; “Ãœlkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere, içimizde ve dışarıdaki FETÖ terör örgütüne karşı, asla ülkemizin ileriye gitmesini ve iyi olmasını istemeyen, ülkemizde karışıklık olmasını isteyen Batı’ya karşı, 16 Nisan bizlerin cevabı olacak. Ne kadar çok Evet çıkarsa, Dünya’da ve bu coÄŸrafyada Türkiye’nin gücü o kadar artacak. Bu seçimin önemi o. Benim ülkemin insanı vatanseverdir, saÄŸduyuludur. Ãœlkesini ve insanını sever. O yüzden bize düşen görev, bugünden itibaren 16 Nisan’a kadar, evde, sokakta, pazarda her yerde, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, vatanımızın ve milletimizin geleceÄŸi için Evet’leri artırmamız lazım. ’Ben zaten Evet diyeceÄŸim’ yetmez. Biz 15 Temmuz’da kanlı darbeye karşı, kurtuluÅŸ savaşımızdan sonra millet olarak yeni bir istiklal ve istikbal savaşı verdik. Ä°ÅŸte ÅŸimdide demokrasi için, geleceÄŸimiz için, güçlü ve büyük bir ülke olmamız için 16 Nisan hepimizin sınavı. Hangi görüşe sahip olursak olalım, ister CHP, ister MHP, hangi görüş olursa olsun, 16 Nisan’da bizleri bölmek parçalamak isteyen terör örgütlerine karşı, içerde ve dışarıda ülkemize diz çöktürmek isteyenlere karşı, bize inatla el öptürmek isteyen Batı’ya karşı Evet’te birleÅŸelim” diye konuÅŸtu.

BaÅŸkan Uysal ayrıca mahallede yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili vatandaÅŸların ve Mahalle muhtarının istek ve taleplerini dinledi. Uysal’ın Uzun Mehmet Mahallesin de halk oylaması çalışmasına belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo