Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL:ŞEHRİN KALKINMASI İLERLEMESİ ESNAFLA OLUR

UYSAL:ÅžEHRÄ°N KALKINMASI Ä°LERLEMESÄ° ESNAFLA OLUR

Karadeniz EreÄŸli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin 52. Genel Kurulu’na katılan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, ÅŸehre yapılacak her projenin de esnafı ilgilendirdiÄŸini belirtti.

Esnafla her ortamda samimi bir ÅŸekilde görüştüklerini anlatan BaÅŸkan Uysal, “Bir ÅŸehrin geliÅŸimi esnafın geliÅŸmesiyle, ticaretinin artmasıyla olur. Åžehrin ekonomisine yön veren esnafımızın hastanenin ÅŸehir dışına çıkmasıyla morallerinin biraz bozuk olduÄŸunu biliyorum.  Åžehrimizin ekonomisini canlandırmak için bazı projeler yapıyoruz. Bunlardan biri de pazaryeri.

Çalışmalarına baÅŸladık. Mescidi, tuvaletleri, park yeri olan, zemini, tezgâhları, tenteleri, çatısı deÄŸiÅŸecek olan ve kongre salonu binası olacak olan son derece çaÄŸdaÅŸ ve modern bir pazaryerini temmuz ayına kadar da bitirmeyi planlıyoruz.

Çarşı deyince ÅŸehrin bir kimliÄŸi olmalı ve kimlik kazandırmak için içimizi ve esnafımızı rahatlatacak bir proje olmalı dedik. Belli giriÅŸleri ve çıkışları olan, dükkânların tabelasından aydınlatmasına ve görünümlerine kadar bir dizi deÄŸiÅŸiklik yaparak, ışıl ışıl canlı bir çarşı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bunun için çalışmalara baÅŸladık.

Mevcut Atatürk Kültür Merkezi ÅŸehrin ve çağın ihtiyaçlarına cevap vermiyor.  Burası içinde projemiz mevcut. Bunun yanında EreÄŸli’nin ufkunu açacak olan Kent Meydanı için bütün çalışmalar tamamlandı. Allah’ın izniyle baÅŸlayacağız“ifadelerini kullandı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo