Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Korubaşı’nda konuştu

Uysal,Korubaşı’nda konuÅŸtu

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Türkiye’nin CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemine ihtiyacı olduÄŸunu belirterek; “Bugün hayır diyenler geçmiÅŸte köprüye, havaalanına da hayır diyenlerdir, her ÅŸeye mazeret bulanlardır. Refahın, huzurun artması, büyük ve lider ülke olabilmemiz için kararın Evet olması lazım” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerinde bulunarak CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaÅŸları bilgilendiriyor.BaÅŸkan Uysal, beraberinde belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri ile birlikte Korubaşı mahallesi merkez ve Toki evlerinde 2 ayrı noktada yaptığı halk toplantısında 16 Nisan’da yapılacak Anayasa halk oylamasında Evet için destek istedi.

“YALANLARA Ä°NANMAYIN”

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın 14 yıldır hükümet olarak bu aziz millete hizmet ettiÄŸini ve hiçbir zaman Milleti yanıltmadığını belirten BaÅŸkan Uysal, hayır cephesinde yer alanların türlü yalanlar söyleyerek milletin kafasını karıştırmaya çalıştıklarını söyledi. BaÅŸkan Uysal; “Bu aziz millete hizmet etmek için 14 yıldır vesayet odakları karşısında çile çeken Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın bu milleti yanılttığı hiç görülmüş mü? Halktan yetki alınıyor yalanlarına inanmayın. Sizler CumhurbaÅŸkanı Hükümet sisteminde hem sistemin başını hem de meclisi seçiyorsunuz. Bizleri koalisyonlara mahkûm eden yetki size veriliyor. Halk bu sistemde kararı veren oluyor” dedi.

“REFAH VE HUZUR EVET’LE ARTACAK”

Terör örgütlerinin ve ÅŸer güçlerinin ’Evet çıkarsa yandık’ dediklerini hatırlatan BaÅŸkan Uysal; “Bugün hayır diyenler, geçmiÅŸte köprüye, havaalanına da hayır diyenlerledir, her ÅŸeye mazeret bulanlardır. Refahın, huzurun artması, büyük ve lider ülke olabilmemiz için kararın evet olması lazım. Koalisyonlarda neler yaÅŸadığımızı biliyorsunuz. Anayasa kitabı atıldığında neler yaÅŸadık. Vatanını, bayrağını seven, birlik beraberlik kardeÅŸlikten yana olan, tek devlet, tek millet, tek vatan, tek bayrak diyen evet der. Hayır diyenler belli. Fetö, Pkk gibi terör örgütleri, bazı Avrupa ülkeleri evet çıkarsa yandık diyor. Biz de evet diyoruz” dedi.

Başkan Uysal, Korubaşı ziyaretinde mahalle muhtarı Kemal Muratoğlu ile mahallede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak, mahalle halkının da istek ve taleplerini dinledi.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo