Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’IN ZONÇEB MESAİSİ

UYSAL’IN ZONÇEB MESAÄ°SÄ°

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal baÅŸkanlığını yaptığı Zonguldak ValiliÄŸi Özel Ä°dare ve Belediyeler Çevre Altyapı Temel Hizmetler BirliÄŸi BaÅŸkanlığı (ZONÇEB) toplantısına katılarak sonrasında çöp depolama alanında incelemelerde bulundu. Uysal ayrıca; görevi devraldığı Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GeçtiÄŸimiz haftalarda ZONÇEB BaÅŸkanı seçilen Hüseyin Uysal, birlik yönetiminde bulunan bazı belediye baÅŸkanları ile Zonguldak’ta incelemelerde ve bir dizi ziyaretlerde bulundu.

BÖLGEDEKİ BELEDİYELERLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞILACAK

Uysal, ZONÇEB’in yönetiminde bulunan Kozlu Belediye BaÅŸkanı Ertan Åžahin ve Devrek Belediye BaÅŸkanı Mustafa Semerci ile birlikte ZONÇEB Çöp Depolama ve Geri Dönüşüm Tesislerinde yaptığı inceleme sonrası ZONÇEB’in teknik heyetiyle bir araya gelerek birlik hakkında bir sunum aldı. Zonguldak ve ilçelerinin çöp sorunu çözümü için önerileri de dinleyen BaÅŸkan Uysal, bölgedeki ilçe ve belde belediyeleriyle iÅŸbirliÄŸi ve uyum içinde çalışacaklarını hatırlattı.

BAÅžKAN AKDEMÄ°R’Ä° ZÄ°YARET ETTÄ°LER

 

 

 

 

 

 

 

BaÅŸkan Uysal daha sonra AK Partili Belediye BaÅŸkanları Semerci ve Åžahin ile Zonguldak Belediye BaÅŸkanı ve ZONÇEB önceki dönem baÅŸkanı Muharrem Akdemir’e de bir nezaket ziyaretinde bulunarak ZONÇEB hakkında da görüş alışveriÅŸinde bulundu.

İncelemelerde Başkan Yardımcısı Esra Alpago, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Namık Şahin ve belediye çevre mühendisleri ile ZONÇEB teknik heyeti ve idari yöneticileri de hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo