Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Hatip sokaktaydı!.

Uysal,Hatip sokaktaydı!.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Zonguldak ziyaretinin ardından mahallelerdeki destek turlarına BaÄŸlık Mahallesi Hatip Sokak ile devam eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “Gelecek nesillere güzel, istikrarlı ve büyük bir ülke bırakmak istiyorsak evet diyeceÄŸiz” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Zonguldak’ta katıldığı Toplu Açılış Töreni nedeniyle bir günlük ara verdiÄŸi CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemine iliÅŸkin destek turlarına, BaÄŸlık Mahallesi ile devam etti.

Kdz.EreÄŸli halkına ve mahalle sakinlerine CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın Zonguldak programına katılımları için teÅŸekkür eden BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Sayın CumhurbaÅŸkanımızın Zonguldak’a teÅŸrifleri bizleri onurlandırmıştır. Zonguldak Toplu Açılış Töreni ve Mitingine katılım konusunda bizlerle olan ve Zonguldak’ta ortaya çıkan Kdz.EreÄŸli fotoÄŸrafının asıl mimarları, Güzel Åžehrimin Güzel Ä°nsanlarına ve siz deÄŸerli mahalle sakinlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“GÜÇLÃœ BÄ°R HÃœKÃœMET VE KOALÄ°SYONLARDAN KURTULMAK İÇİN EVET”

Hatip Sokak sakinleri ile buluÅŸan Uysal, “Gelecek nesillere güzel, istikrarlı ve büyük bir ülke bırakmak istiyorsak evet diyeceÄŸiz” dedi.Evet’in Türkiye’ye huzur, barış, kardeÅŸlik getireceÄŸini söyleyen Uysal, “Koalisyon dönemlerinde ülkemizde ilerleme olmadı kaos yaÅŸandı, darbeler oldu. Güçlü bir hükümet için, koalisyonlardan kurtulmak için, Evet dememiz lazım. VereceÄŸimiz her Evet oyu, geliÅŸmekte olan Türkiye’yi istikrarlı bir ÅŸekilde ileriye taşıyacaktır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.Uysal sözlerini , “Yeniden diriliÅŸ, yeniden ÅŸahlanış için 16 Nisan’da bir kez daha ayaÄŸa kalkıp, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere, Türkiye’de kaos isteyenlere karşı birleÅŸerek, güçlü bir Türkiye için Evet’te birleÅŸelim” diyerek noktaladı.BaÅŸkan Uysal’ın Hatip Sokak’taki destek turuna, belediye baÅŸkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

(Haber Merkezi )

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo