Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Güldere’de konuştu!.

Uysal,Güldere’de konuÅŸtu!.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Güldere Mahallesi’ndeki vatandaÅŸlarla buluÅŸtu. BaÅŸkan Uysal, 16 Nisan’da halkoyuna sunulacak CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemiyle iliÅŸkin konuÅŸmasında, “Düşmanlarımızı sevindirmemek için ’evet’ diyeceÄŸiz ” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, mahalle turlarını sürdürüyor. BaÅŸkan Uysal, bu akÅŸamda CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet sistemini Gülderelilere anlatarak, Evet için destek istedi.Mahalle Muhtarı Ali Tezcan ve Güldereliler tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal, Güldere’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine görüş alışveriÅŸinde bulunduktan sonra vatandaÅŸların da istek ve taleplerini aldı.

BİZLER HEM CUMHURBAŞKANINI HEM DE HÜKÜMETİ SEÇECEĞİZ

BaÅŸkan Uysal, konuÅŸmasında ÅŸu ifadeleri öne çıkardı;“CumhurbaÅŸkanı ve meclisin aynı anda seçileceÄŸi bir seçim sistemini oylayacağız. Yüzde 50+1 oy ile CumhurbaÅŸkanı seçileceÄŸi için bizler hem hükümeti seçmiÅŸ olacağız, hem de güvenoyunu halk olarak biz vermiÅŸ olacağız. Ãœlkemizde askeri, elit grup ve bürokratik vesayet vardı. Askeri vesayetle elit vesayet kısmen bitti. Bürokratik vesayetinde kalkması gerekiyor. Buda evet sonucuyla mümkün.

SORUNLARIMIZI TORUNLARIMIZA BIRAKMAMAK İÇİN ’EVET’ DÄ°YECEĞİZ

Sorunlarımızı torunlarımıza bırakmamak için evet diyeceÄŸiz. Gelecek yüzyıllara hazırlanmak için, evet diyeceÄŸiz. Ãœlkemizde istikrarlı hükümet olsun diye evet diyeceÄŸiz. Biz bu topraklarda bu bayrak altında yaÅŸayanlar olarak devletimizin bekası için evet diyeceÄŸiz. Düşmanlarımızı sevindirmemek için evet diyeceÄŸiz. “

Sözlerini “Ãœlkemiz büyüsün, güçlü hükümetler gelsin.” diyerek noktalayan BaÅŸkan Uysal’ın konuÅŸmalarına, Güldereliler alkışlar ve ’Evet’ sözleriyle karşılık verdi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo