Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Göktepe ve Kıyıcaktaydı

Uysal,Göktepe ve Kıyıcaktaydı

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın Kıyıcak ve Göktepe mahallerini ziyaret ederek, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemini anlattığı bildirildi. AK Parti EreÄŸli  Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM )’nden yapılan açıklamaya göre ,Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kıyıcak ve Göktepe mahallelerinde CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. ’Her Evet Türkiye’yi ileriye taşıyacaktır’ diyen Uysal; “PKK-PYD, FETÖ ve diÄŸer terör örgütleri Evet çıkarsa biz yanarız, biteriz diyorlar. Onları yakmak için sizde Evet’lerinizle bu ateÅŸe bir odun atın” dedi. Uysal, gençlerin Milletvekili olmasına karşı çıkanlara da; “Bu gençlere ’vatanı koru’ diyorsun da neden seçilmesine karşı çıkıyorsun” diye seslendi..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kıyıcak ve Göktepe mahallelerinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı ve halk oylamasında vatandaşlardan Evet için destek istedi.

Başkan Uysal, mahallelerde Göktepe Muhtarı Mustafa Atmış ve Kıyıcak Muhtarı Şükrü Kılıç tarafından karşılandı. Muhtarlardan mahallelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Hüseyin Uysal, vatandaşların da istek ve taleplerini dinledi.

“HER EVET TÃœRKÄ°YEYÄ° Ä°LERÄ°YE TAÅžIYACAKTIR”

BaÅŸkan Uysal, mahalle sakinlerine CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi’nin neden gerekli olduÄŸunu anlatarak; “Rahmetli TürkeÅŸ zamanından baÅŸlayan, Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Süleyman Demirel ve Muhsin YazıcıoÄŸlu, hepsi bu sistemi dillendirdi. Özelliklede 15 Temmuz sürecinden sonra tek baÅŸlı, güçlü bir hükümet olmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Güçlü bir hükümet için, koalisyonlardan kurtulmak için, 5 yıl icraat yapan bir hükümet olması için bizim Evet dememiz lazım. VereceÄŸiniz her Evet, geliÅŸmekte olan Türkiye’yi istikrarlı bir ÅŸekilde ileriye taşıyacaktır” dedi.

“TERÖR ÖRGÃœTLERÄ° EVET ÇIKARSA BÄ°TERÄ°Z DÄ°YOR”

Dünya mazlumlarının ve Türkiye’den umudu olanlarının Evet için dua ettiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Bugün PKK-PYD, FETÖ ve diÄŸer terör örgütleri Evet çıkarsa biz yanarız, biteriz diyorlar. Onları yakmak için sizde Evet’lerinizle bu ateÅŸe bir odun atın” dedi.

“GENÇLERE ’VATANI KORU’ DÄ°YORSUN, SEÇİLMESÄ°NE NÄ°YE KARÅžI ÇIKIYORSUN”

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, halk oylamasında sadece ’gençler için yapılan düzenleme için’ bile Evet oyu vereceÄŸini söyleyerek; “18 yaşında gencimize ’vatanı koru’ diyorsun da, niye seçilmesine karşı çıkıyorsun. Dünya ülkelerine imrenerek bakıyoruz, gencecik baÅŸkanlar, bakanlar var. Peki, bizim ülkemizde niye olmasın? 18 yaşındaki genç hayal kurar, kendine hedef koyar. Milletvekili olmayı arzu ederken dürüst, temiz, çalışkan, ahlaklı olacak. Daha çok  çalışacak daha üretken olacak. 22-23 yaşında doktorumuz var, mühendisimiz var.  Onlara kendimizi emanet ediyoruz,  köprü, ev yaptırıyorsun ama milletvekili olmaz diyorsun. 18 yaşın kazanımları çok fazla. Seçebilirsin dediÄŸine, seçilebilirsin denmesinde ne zarar var. 18 yaÅŸ, bu milletin gençlerine onların anne babalarına güven demektir. Bir genç sadece 10-15 sene bunun rüyası ile yaÅŸasa bir daha o adam deÄŸiÅŸebilir mi. Ä°ÅŸte onun için sadece bu düzenleme için bile ben Evet derim” dedi.

BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın Göktepe ve Kıyıcak mahalle gezisine; Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, MÃœSÄ°AD Kdz.EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer, AK Parti önceki dönem Ä°lçe BaÅŸkanlarından Mustafa Demiray, AK Parti önceki dönem Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Mehmet Özçiçek, mahalle muhtarları ve AK Parti gönüllüleri eÅŸlik etti.

(Haber merkezi )

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo