Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Gazi ve Aileleriyle buluştu

Uysal,Gazi ve Aileleriyle  buluÅŸtu

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Muharip Gaziler ve aileleriyle bir araya geldi ve “Her zaman olduÄŸu gibi gazilerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Muharip Gaziler DerneÄŸi Kdz.EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Temel Åžahin’in davetlisi olarak dernek lokalinde gazi ve aileleriyle sohbet toplantısında bir araya geldi.

Türkiye Muharip Gaziler DerneÄŸi Kdz.EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Temel Åžahin, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a, kendilerine dernek yeri tahsis ettiÄŸi için teÅŸekkür ederek; “Sayın BaÅŸkanım, Kdz.EreÄŸli’nin en güzel yerinde gazi ve ailelerini bir arada tutacak, dayanışmamızı artıracak ÅŸekilde her türlü ihtiyaçlarımızı da karşılayabileceÄŸimiz bir sosyal tesis binası tahsis ettiÄŸiniz için sizlere teÅŸekkür ediyoruz. Gazi ve ailelerine verdiÄŸiniz deÄŸer, bizleri çok mutlu etti” dedi.

BaÅŸkan Uysal, Muharip Gaziler DerneÄŸine yeni yerlerinde güle güle oturmalarını söyleyerek; “Hükümetimiz her zaman gazi ve ailelerine verdiÄŸi önemi biliyorsunuz. Gazi ve ailelerimiz bizlerinde başımızın tacı. Her zaman, hangi konuda olursa olsun sizlerin yanınızdayız. Yeni yerinizde güle güle oturun” dedi.

Başkan Uysal, Gazi ve Aileleriyle 2 saat süren sohbet toplantısın da yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo