Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Fortekslerde konuştu!.

Uysal,Fortekslerde konuÅŸtu!.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÄŸlık Fortekslerde yaptığı halk toplantısında Evet için destek istedi. BaÅŸkan Uysal; “Sizlere soruyorum, CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan, seçime girse kaybeder mi, her zaman seçilir. Peki o zaman neden CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi olsun istiyor, çünkü onun deyimiyle damdan düşen anlar. CumhurbaÅŸkanımızın derdi, gelecek nesillerin bugünkü dertleri yaÅŸamaması. Güçlü bir Türkiye ve gelecek nesillerimiz için Evet’lerimizi artırmalıyız” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa Referandumu çalışmaları kapsamında mahalle turlarına BaÄŸlık mahallesi ile devam etti, Fortekslerdeki halk toplantısında vatandaÅŸlardan ’Evet’ için destek istedi.BaÄŸlık Mahalle Muhtarı Muhsin Aydın ve vatandaÅŸlar tarafından karşılanan BaÅŸkan Uysal, mahallede yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışveriÅŸinde bulunduktan sonra halkın istek ve taleplerini de dinledi.

“KOALÄ°SYON DÖNEMLERÄ° BÄ°TÄ°YOR”

CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemiyle koalisyon dönemlerinin biteceÄŸini söyleyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal, referandumda Evet için destek isteyerek; “CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sistemiyle ÅŸuna kavuÅŸacağız. Sandığa gittiÄŸimiz zaman hem ülkemizi yönetecek, ülkemizin başı olan CumhurbaÅŸkanını seçmiÅŸ olacağız, hem de meclisin vekillerini seçmiÅŸ olacağız. Aynı gün ikisi de seçileceÄŸi için ertesi gün hükümet kurulmuÅŸ olacak. Yani koalisyon dönemleri bu sistemde artık bitiyor, tek başına iktidara gelen bir hükümet oluÅŸuyor. Bundan dolayı da siyasi bir istikrar gelecek ve artık seçimler 5 yılda bir yapılacak. Halkımız da seçim yorgunu olmaktan kurtulacak” dedi.

 “TERÖR ÖRGÃœTLERÄ° EVET ÇIKARSA BÄ°Z BÄ°TERÄ°Z DÄ°YORLAR”

BaÅŸkan Uysal, ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen terör örgütlerinin ve Türkiye’nin geliÅŸmesini, büyümesini istemeyen Batı’nın Evet çıkmaması için karşısında durduklarını belirterek; “Evet çıkmasın diye uÄŸraÅŸanlara bir bakın. PKK, Fetö, DeaÅŸ hep bir ağızdan Evet çıkmasın diye uÄŸraşıyorlar. Evet çıkarsa biz biteriz diyorlar. Bakın bize demokrasi dersi vermeye çalışanlar, terör örgütlerinin kendi ülkelerinde bu ülkenin CumhurbaÅŸkanının ÅŸakağına silah dayamış ’ErdoÄŸan’ı öldürün’ afiÅŸi asmalarına izin veriyorlar, PKK’lılara sokaklarda stand açtırıyorlar. Parçalanmamak için, ülkemizin bütünlüğü için, birlik ve beraberliÄŸimiz için daha güçlü bir ülke için bu coÄŸrafyada güçlü irade, güçlü hükümetlerin olabilmesi için bu sisteme ihtiyacımız var. Farklı düşüncelerimizi bir tarafa bırakıp ülkenin geleceÄŸi için, çocuklarımız için, yarınlarımız için evet dememiz lazım” dedi.

 “CUMHURBAÅžKANIMIZIN DERDÄ° GELECEK NESÄ°LLER”

Dünya ile yarışacak bir Türkiye’nin yolunu açmak için karar gününe son 10 gün kaldığını anlatan BaÅŸkan Hüseyin Uysal, ’Ben evet diyorum, iÅŸim bitti demek yetmez. Hepimize düşen görev, son 10 günde etrafımızda, iÅŸyerlerimizde, sokaklarda, eÅŸe dosta ulaÅŸarak sandıkları Evet’lerimizle doldurmalıyız” dedi.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın 2003 yılından itibaren Türkiye’yi bir baÅŸtan bir baÅŸa hizmetleriyle ve kalıcı eserleriyle dünya devletleri sıralamasında üstlere çıkarmak için çalıştığını ve bugüne kadar milletini hiç yanıltmadığını belirten BaÅŸkan Hüseyin Uysal, sözlerini ÅŸu ÅŸekilde tamamladı; “Sizlere soruyorum, CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan, mevcut sistemle seçime girse kaybeder mi, her zaman seçilir. Peki o zaman neden CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi olsun istiyor, çünkü onun deyimiyle damdan düşen anlar. CumhurbaÅŸkanımızın derdi, gelecek nesillerin bugünkü dertleri yaÅŸamaması. Güçlü bir Türkiye ve gelecek nesillerimiz için Evet’lerimizi artırmalıyız.”

BaÅŸkan Uysal’ın BaÄŸlık gezisine, Belediye BaÅŸkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

Uysal,Fortekslerde konuÅŸtu!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo