Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞLIYA SAYGI VE ŞEFKAT ELİ

YAŞLIYA SAYGI VE ŞEFKAT ELİ

 ’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ kapsamında, yalnız yaşayan yaşlıların evlerine çat kapı giderek haftalarını kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yaşlılarla kahvaltı yapıp, sohbet etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Namık Şahin ve Özel Kalem Müdürü Esra Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette, önceden hazırlanan kumanya ve kahvaltılarla birlikte 70 yaşındaki Mehmet Katırcı ile 76 yaşındaki Melek Tosun’u ziyaret ederek ellerini öpen Başkan Uysal, yaşlılarla yaptığı sohbette ilginç diyaloglar yaşadı.

Daha önce terminalde yattığını söyleyen Katırcı’nın yalnız yaşadığını ve belediyenin yardımlarıyla ayakta durduğunu öğrenen Başkan Uysal, belediyenin tespit ettiği ihtiyaç malzemelerini teslim etti.

Mahallede oturan komşular ise Başkan Uysal’ı görünce şaşırdıklarını ancak Katırcı’nın bu kadar zor durumda olduğunu bilmediklerini ve şok olduklarını söylediler. Katırcı’ya, ’Komşularını tanı, onlarda seni tanısınlar’ diyen Başkan Uysal, Katırcı’ya evinin belediye görevlilerince düzenli olarak temizleneceğini söyledi.

Başkan Uysal, daha sonra 6 çocuk annesi Melek Tosun’un evine konuk oldu. Belediye Başkanı olduğunu söyleyerek Tosun’un elini öpen Başkan Uysal’ı karşısında gören Tosun, “Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım” dedi ve çok şaşırdığını söyledi.

Tosun’un evine de gıda paketleri bırakıldıktan sonra evinin temizleneceğini belirten Başkan Uysal, yalnız yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile engellilerin evlerinin her ay düzenli olarak temizleneceğini ve ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirtti.  

Belediyenin bu tür sosyal projelerin daha da büyüyeceğini söyleyen Başkan Uysal, tüm yaşlıların ’18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutlayarak tüm yaşlıların ellerinden öptüğünü söyledi. 

YAŞLIYA SAYGI VE ŞEFKAT ELİ

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo