Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN, MAHALLE MAHALLE İNCELEME

UYSAL’DAN, MAHALLE MAHALLE Ä°NCELEME

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu incelemelerde bulunduğu ve halkın sorunlarını dinlediği Uzunmehmet, Kestaneci ve Topçalı mahallelerine üç günlük aranın ardından bu kez daire müdürleriyle yeniden giderek sorunları yerinde gördü.

Başkan Uysal Uzunmehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman ile birlikte ilk olarak Çavdarlı mevkiine giderek cami yanında bulunan ve geçiş olarak kullanılan dere yatağında incelemelerde bulundu.

Muhtar Yaman ve mahalle sakinlerinin basket sahası baÅŸta olmak üzere çeÅŸitli taleplerini de dinleyen Uysal, Turan Kayalı Caddesi’nde kaldırımlara engelle geçiÅŸi yapılması ve cami önündeki oturma gruplarının yenilenmesi isteÄŸini olumlu karşıladı.

Uysal mahallede bulunan Pestilci Orta Okulu’na giriÅŸ yolunun dik kaygan ve karşı yönden gelen araçlar için kör bir nokta oluÅŸu nedeniyle bir süre önce yapımına baÅŸlanan alternatif yolda da incelemelerde bulundu. Uysal önemli bir aÅŸama kaydedilen yolun biran önce bitirilip hizmete girmesi talimatını verdi.

BaÅŸkan Uysal ayrıca Uzunmehmet ve Kestaneci mahallelerinin sınırda bulunan Uzunmehmet Anıtı’nın olduÄŸu alanı da inceledi.

BaÅŸkan Uysal burada gerek söz konusu alanın düzenlenmesi gerekse yanına her iki mahalleyi kapsayacak hatta bir odasının da Uzunmehmet’e ayrılabileceÄŸi bir mahalle konağı yapılması konusunda çalışma yapılabileceÄŸini söyledi.

BaÅŸkan Uysal Kestaneci Mahallesi’nde de Mahalle Muhtarı Ahmet Özer ile de bir araya geldi. Kestaneci Piknik alanında incelemelerde bulunan Uysal, Radar mevkiinde yapılan yol çalışmasını da inceledi. Uysal mahalle halkının talep ettiÄŸi kaldırım düzenleme çalışması için gerekenin yapılması talimatını verdi.

BaÅŸkan Uysal gün içinde Topçalı mahallesine de giderek burada da Mahalle muhtarı Åžakir BaÅŸol’la birlikte mahalleyi gezdi sorunları yerinde gördü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo