Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, YABANCI KONUKLARINI AĞIRLADI

UYSAL, YABANCI KONUKLARINI AÄžIRLADI

Merkezi Amerika’da bulunan ve 34 ayrı ülkede engellilere yönelik faaliyet yürüten LDS Charity Vakfı’nın yöneticileri Kdz. EreÄŸli’ye geldi.

Vakfın Avrupa Ãœlkeleri BaÅŸkanı James Toronto, Rusya BaÅŸkanı Vladamir Nechiporov ve Türkiye BaÅŸkanı Tim Lemmon,  Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

Bugüne kadar Türkiye de Valilik, Kaymakamlık ve Belediyeler ile ortak çalışmalar yaptıklarını ve yaklaşık 36 bin engelliye tekerlekli sandalye dağıtmanın yanında, birçok sosyal aktiviteye imza attıklarını söyleyen Vakfın Avrupa Ãœlkeleri BaÅŸkanı James Toronto, “Kdz. EreÄŸli Belediyesinin düzenlediÄŸi Engelliler Şöleni ve engellilere yönelik faaliyetleri üzerine ilçeyi ziyaret etmek istedik. Amacımız, engellilerin evde oturması deÄŸil, topluma kazandırılması. Bu anlamda sizlerle birlikte neler yapabileceÄŸimizi gözlemlemek ve fikir alışveriÅŸinde bulunmak için buradayız.”dedi.

BaÅŸkan Uysal’ da, ilçe de engellilere yönelik olarak yapılan çalışmalar hakkında heyeti bilgilendirirken,  engelliler adına ortak bir çalışma yapabileceklerini söyledi.

Heyet ziyaretin ardından ilçeyi ve Engelli Koordinasyon Merkezi’ni gezdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo