Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL VE DİNİZ ARITMA TESİSİNİ GEZDİ

UYSAL VE DÄ°NÄ°Z ARITMA TESÄ°SÄ°NÄ° GEZDÄ°

Devlet Su Ä°ÅŸleri Genel Müdürü (DSÄ°) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz’i, EreÄŸli’de ağırlayan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Diniz ve beraberindekiler ile birlikte Süleymanbeyler Köyü’nde bulunan Su Arıtma Tesisi ve Ä°sale Hattı inÅŸaatlarında incelemelerde bulundu.

 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kızılcapınar Barajı’ndan EreÄŸli’ye su verilmesi projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğü Süleymanbeyler Köyü’ndeki Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunmak üzere EreÄŸli’ye gelen DSÄ° Genel Müdürü Ali Rıza Diniz ile söz konusu tesiste bir araya geldi.

Daire Başkanları, Kastamonu DSİ 23.Bölge Müdürü Sait Umucu ve teknik heyetten şantiye alanında brifing alan Diniz ve Uysal, alan ziyaretlerinde de bulundu.

EreÄŸli Belediyesi adına Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürü Deniz Koca ve Ä°mar ve Åžehircilik Müdürü Erol Kırklareli’nin de bulunduÄŸu saha ziyaretleri ile ilgili konuÅŸan Diniz, Kdz. EreÄŸli’nin 50 yıllık su ihtiyacını karşılayacak proje üzerindeki çalışmaların plan çerçevesinde sürdüğünü belirtti.

70 bin metreküp /gün kapasiteli tesisin Ereğli için önemli bir kazanım olduğunu söyleyen Başkan Uysal ise, Ereğli Belediyesinin proje ile ilgili üzerine her türlü sorumluluğu yerine getirdiğini belirtti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo