Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, VATANDAŞLARI DİNLEDİ!.

UYSAL, VATANDAÅžLARI DÄ°NLEDÄ°!.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu Korubaşı’na baÄŸlı TOKÄ° konutlarında vatandaÅŸlarla bir araya geldi.

Belediye Meclis Ãœyesi Fevzi Mazlum ve Mahalle Muhtarı Kemal MuratoÄŸlu birlikte mahalle halkıyla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal, ilçenin her alanında yapılan çalışmaların sürdüğünü kaydederek, “Bir ÅŸehrin geleceÄŸini belirlemek için attığımız adımlar, devlet kurumları ile iÅŸbirliÄŸi ve uyum içinde oluyor.

Göreve geldiğimizde önce alt yapı dedik ve hemen hemen tüm mahallelerimizde su ve kanalizasyon ve atık su hatlarını değiştirdik.

Mahalle yollarımızı genişletip istinat duvarları ve kaldırımlarını yeniliyoruz. Bunun yanında cadde düzenlemelerimiz sürüyor. Şehrimize DSİ ile işbirliği içinde yaptırdığımız isale hattı çalışması sürerken, belediyemiz terfi istasyonları ve su depolarını yaptı.

Kızılcapınar’dan memba suyu kalitesinde çok temiz su geliyor. Artık EreÄŸli halkı içme suyuna para vermeyecek. Bu suya inÅŸallah 2016 yılının sonlarında kavuÅŸacağız.

Ä°lçemizde artık elektrik kesintisi olmayacak. Enerji Bakanımız ile Bölge Milletvekilimiz ÇaturoÄŸlu’nun yardımlarıyla Enerji-Sa yatırımları kapsamında elektrik direkleri yenilenecek ve enerji yer altına alınacak. Ana trafolar güçlendirilecek.

Yönetim Kurulu Ãœyesi olduÄŸum Dergaz bu yıl yan yol baÄŸlantıları ile beraber 70 kilometre uzunluÄŸunda doÄŸalgaz hattı yapıyor. Hamzafakılı, Bölücek, Kocaali, Korubaşı gibi mahallelerimizde gazına kavuÅŸacak. 2017 yılında gaz alamayan mahallemiz kalmayacak. “ diye konuÅŸtu.

BaÅŸkan Uysal, mahalle çocuklarına çeÅŸitli hediyeler verirken, Korubaşı’ndan  EreÄŸli Devlet Hastanesi’ne giden 5 kilometre uzunluÄŸundaki yola da mahalle halkıyla birlikte otobüse binerek incelemelerde bulundu.

Mahalle halkı, park, piknik alanı ve yol asfaltlama isteÄŸinde bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo