Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, TALİMAT VERDİ!..

UYSAL, TALÄ°MAT VERDÄ°!..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında yapılan çalışmaların ardından, şehrin önemli 4 ayrı ana cadde ve sokağında da incelemelerde bulunarak, kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmaları yapılması talimatını verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesinde incelemelerde bulundu.

Belediyenin Şehit Ömer Halisdemir Bulvarında yaptığı çalışmaların ardından, cadde ve sokak düzenlemeleri çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Hüseyin Uysal, Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve İbrahim Efe Caddesini gezdi.

KALDIRIM DÜZENLEME, AYDINLATMA, ARDINDAN ASFALT DÖKÜLECEK..

Başkan Hüseyin Uysal, cadde ve sokak çalışmalarında görev alacak müdürlüklerden sorumlu Başkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Hüseyin Ağlar ile ilgili teknik personelin de bulunduğu incelemelerde, kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmalarının bir an evvel başlaması talimatını verdi.

Ä°ncelemeler sırasında vatandaÅŸların taleplerini de dinleyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal, “Åžehit Ömer Halisdemir bulvarında yaptığımız çalışmalar halkımız tarafından beÄŸenildi. Memnuniyetlerini sürekli alıyoruz. Benzer çalışmaları Erdemir Caddesi, Suphi Konak Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve Ä°brahim Efe Caddesinde de yapacağız. Daha önce cadde ve sokak düzenlemeleri kapsamında Hatip Sokak, Unpazarı, KaneriaÄŸzı ve Adidas arkasında çalışma yaptık” dedi.

KaneriaÄŸzı ve orta Cami bölgesinde yakında su hattı çalışması baÅŸlayacağını da belirten BaÅŸkan Uysal; “Süleymanbeyler Arıtma tesislerinden Kepez bölgesinden yayılarak ilçemize vereceÄŸimiz suyun hattını, Kirmanlı deposuna ulaÅŸtırmak için kaneriaÄŸzı ve orta cami bölgesinde yakında bir su hattı çalışması yapacağız. Burada yapacağımız cadde ve sokak düzenlemesi çalışmasına su hattı çalışmamızdan sonra baÅŸlayacağız. 4 ana caddemizdeki kaldırım düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını 2017 yılı içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Ardından asfaltlama çalışmalarına baÅŸlayacağız” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo