13 o C Kdz. Ereğli

Uysal, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şubesi’ne verilmek üzere Göztepe mevkisinde yapılan projenin tamamlandığını, yakında ihaleye çıkacağını bildirdi.

Gündem 6 yıl 8 ay 15 gün 9 saat 3 dakika önce 754

Haberi Paylaşın

Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, eşi Sevim Uysal ile birlikte, ilçedeki şehit aileleri ile kahvaltı davetinde bir araya geldi.
Uysal, Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, şehitlik mertebesinin tüm makamların en üstünü olduğunu hatırlattı. Vatan toprağına düşenlerin ailelerinin ise baş tacı olduğunu anımsatan Uysal, davetlilerin masalarını gezerek sohbet etti.
Öte yandan Uysal, Şehit Aileleri Derneği’nin merakla beklediği Göztepe mevkisinde yapılan projede, önemli mesafe kat edildiğini sözlerine ekledi.
Şehit ailelerine, ilgi gösterilmiyor mu?
Dernek Başkanı Demirdüyen ise Ereğli ve Alaplı’nın 45 şehit verdiğini belirtti. Ereğli Belediyesinin her koşulda yanlarında olduklarını ifade eder Demirdüyen, diğer kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının, şehit ailelerine gösterdiği ilgisizlikten yakındı. Demirdüyen, gazilerden sonra şehit aileleri için yapılacak yer ve şehitler tepesi projesi için Uysal’a minnettar olduklarını dile getirdi.
Diğer yandan, bir şehit kızının İstiklal Marşı’nın tamamını okumasıyla birlikte duygusal anlar yaşandı, küçük kız ayakta alkışlandı.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 20 saat 54 dakika önce YİNE GÜLÜÇ YİNE OLAY !
6 gün 22 saat 34 dakika önce "ÇOK PİŞMANIM " DEDİ !
9 saat 24 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 8 saat 26 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 1 saat 54 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
6 gün 21 saat 55 dakika önce SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ !
1 gün 4 saat 41 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 10 saat 36 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 4 saat 15 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
7 gün 19 saat 3 dakika önce MESLEĞE HEVESİ VARMIŞ !