Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, MÜJDEYİ VERDİ!..

UYSAL, MÃœJDEYÄ° VERDÄ°!..

Halk iftarları sofrasında 65 yaş üstü vatandaşları, Huzurevi sakinlerini ve Emekliler Derneği yöneticilerini ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 1 Temmuzdan itibaren yaşlı ve engellilerin Halk Otobüslerinden ücretsiz faydalanabileceği müjdesini verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılar ve Gençler evinde gerçekleştirilen Halk iftarları sofrasında 65 yaş üstü vatandaşları, Huzurevi sakinlerini ve Emekliler Derneği yöneticilerini ağırladı.

1 TEMMUZDAN Ä°TÄ°BAREN ÃœCRETSÄ°Z

Eşi Sevim Uysal ile birlikte masaları gezerek katılımcıların Ramazan Ayını tebrik eden Başkan Hüseyin Uysal, iftardan önce yaptığı konuşmada yaşlı ve engellileri sevindirecek bir müjde verdi.

65 yaÅŸ üstü ile yüzde 40 ve üzeri raporu bulunan engellilerin, ücretsiz ulaşım saÄŸlayacaklarını açıklayan baÅŸkan Uysal; “Bu akÅŸam burada engelliler, 65 yaÅŸ üstü arkadaÅŸlarla birlikte olmamızı anlamlandırmak istedik. Bugünden sonra, 65 yaÅŸ üzeri ve yüzde 40 üzeri engelli vatandaÅŸlarımız halk otobüsleri tarafından ücretsiz olarak taşınacaklar. Bu müjdeyi vermek için buradayız. Bu uygulama, 1 Temmuz’da baÅŸlayacak. Bugünden itibaren, emekli ve fiziksel engelli derneklerimiz Çilek Halk Otobüsleri’ne müracaatlarını yapacaklar. Elektronik kartlar hazırlanacak ve 1 Temmuz’dan itibaren uygulamaya geçeceÄŸiz. Åžimdiden hayırlı olsun, bu bir ’bayram müjdesi’ olsun. Böylelikle verdiÄŸimiz sözümüzü tutmuÅŸ olduk” dedi.

BaÅŸkan Uysal’ın bu açıklaması, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Ä°ftara, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, CHP ve AK Parti Belediye Meclis Ãœyeleri, Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ãœnal, Emekliler derneÄŸi yöneticileri, 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸlar, engelliler ve aileleri katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo