Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“Hep Birlikte Ortak Kararlar Alacağız“

“Hep Birlikte Ortak Kararlar Alacağız“

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek Kışla ve Elmatepe mahallelerini gezdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, muhtarlarla buluşma toplantılarını sürdürüyor.

Başkan Uysal, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve diğer mahalle muhtarlarıyla birlikte Kışla Mahallesinde sabah kahvaltısında bir araya geldi ve ardından Elmatepe ve Kışla mahallesini muhtarlarla birlikte gezdi.

Muhtarları, mahallelere ulaÅŸtırılacak hizmetler konusunda çözüm ortağı olarak gördüklerini belirten BaÅŸkan Hüseyin Uysal, “Göreve geldiÄŸim ilk günden itibaren muhtarlarımızla sürdürdüğümüz istiÅŸareleri bundan sonra da artırarak devam ettireceÄŸiz. Bu hafta Kışla Mahalle Muhtarımız Muhammet Demir ve Elmatepe Mahalle Muhtarımız Muammer Arslan’ın ev sahipliÄŸinde bir araya geldik. Önümüzdeki haftada Ömerli Mahalle Muhtarımız Halil Sever ve Ören Mahalle Muhtarımız Süleyman Korkmaz’ın davetlisi olacağız.  Hep birlikte ortak kararlar alacağız” dedi.

ÅžEHÄ°TLER TEPESÄ° ZÄ°YARET EDÄ°LECEK

Başkan Uysal, Muhtarlarla birlikte Kışla ve Elmatepe mahallelerini gezerek, mahalle halkıyla da bir süre sohbet etti.

Mahalle muhtarların taleplerini de dinleyen BaÅŸkan Uysal, önümüzdeki hafta içerisinde Ä°stanbul BeÅŸiktaÅŸ’taki Åžehitler Tepesini ilçedeki muhtarlarla birlikte ziyaret etme kararı aldı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo