Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAMZAFAKIHLI’YA GÜZEL HABER

HAMZAFAKIHLI’YA GÃœZEL HABER

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın mahalle gezileri meyvelerini vermeye devam ediyor.

BaÅŸkan Uysal’ın Hamzafakıhlı Mahallesi ziyaretinde kışın çamur, yazın tozdan dert yanan mahalle sakinlerinin isteÄŸi üzerine baÅŸlayan 2 kilometrelik Çolaklaraltı yolundaki, alt yapı çalışmaları tamamlanırken, kilit parke çalışmaları da baÅŸladı. Mahalle Muhtarı Recep Çınar, mahalle sakinleri adına BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 23 Nisan törenlerinin ardından soluğu Hamzafakıhlı Mahallesinde aldı.

Mart ayı sonunda söz konusu mahallede halk toplantısı yapan, daha sonra da sorunları daire müdürleri ile birlikte yerinde gören Uysal, mahallede 42 haneyi birbirine bağlamasına rağmen yazın toz, kışın çamurdan geçilmeyen 2 kilometrelik yolda başlayan kilit parke çalışmasını inceledi.

Hamzafakıhlı’da yapılan halk toplantısında özellikle mahalle içi ulaşımın daha iyi noktalara getirilmesi talebini aldıklarını ve yerinde gördüğü Çolaklaraltı yolunun bir anca yapılması gerektiÄŸine kanaat getirdiÄŸini söyleyen BaÅŸkan Uysal, “ 2 kilometre uzunluÄŸundaki yolda önce alt yapı çalışmalarını tamamladık. Sonrasında kilit parke çalışmamız baÅŸladı. Mahalleyi yazın toz, kışın çamurdan kurtarıyoruz. Ayrıca mahallenin baÅŸka bir noktasında alternatif yol çalışmamızda olacak.”dedi.

 Hamzafakıhlı Muhtarı Recep Çınar ise yaptığı açıklamada, “BaÅŸkanıma mahalle halkı adına teÅŸekkür ediyorum. Bizi büyük bir dertten kurtardılar. Sayın baÅŸkanımızın mahallemizi ziyaretinde verdiÄŸi sözü tutacağını biliyordum ama bu kadar erken de beklemiyordum, çünkü bize daha önce çok sözler verildi, bu gibi durumlara alışık deÄŸiliz.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo