Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, KEPEZDE KONUŞTU!..

UYSAL, KEPEZDE KONUÅžTU!..

Son bir ayda gündüz belediyede çalışan, akÅŸam ise köy ve mahallelerde mensubu bulunduÄŸu Ak Parti için destek açık isteyen BaÅŸkan Uysal, 18 aylık görev süresince ilk kez 1 hafta izine ayrıldığında da boÅŸ durmadı. Son ziyaretini Kepez’e yapan ve iki ayrı noktada halkla buluÅŸan Uysal,“Bu ülkenin istikrar ve güvene ihtiyacı var. 1 Kasım ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere cevap verme günü olsun.”dedi.

BaÅŸkan Uysal,  BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago ve Ayhan Atay’ın yanı sıra, meclis üyeleri ile birlikte Kepez mahallesinin iki ayrı noktasında halk toplantısı yaptı. Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan ve çok sayıda mahalle sakini ile görüşen ve sorunları dinleyen Uysal, “Tüm sorunlara samimi duygularla çözüm üretme gayretindeyiz” dedi.

Uzun süren mücadele ve karayollarından alınan onay sonrası Kepez bölgesinde ceplerin ve yan yolların yapımına başlandığını söyleyen Uysal, bu konudaki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Buradaki konuÅŸmasında Ãœniversite kampusunun ilçeye ciddi kazanımlar saÄŸlayacağına da vurgu yapan Uysal, “Hayallerimiz 18 ayda hedefimiz haline geldi. EreÄŸli’nin cehresini deÄŸiÅŸtirecek bu süreç ve hayata geçecek yeni projeler ile ilçemiz daha iyi noktalara gelecek.”dedi.

KAZANIMLARIMIZI UNUTMAYALIM

Halk toplantısındaki konuÅŸmasında, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan ve “Ãœlkemizin üstüne karanlık oyunlar oynanıyor, tuzaklar kuruluyor. Ä°stikrar ve güven ortamını bozmak isteyenler var. 1 Kasım bunlara cevap verme günü olsun ” diyen Uysal, “ 13 yıllık kazanımlarımızı unutmayalım. Ä°stikrar, huzur ve güven ortamının devamı için tek başına iktidara ihtiyaç var. Koalisyon yine seçim demek. Ãœlkemizin geleceÄŸi ve yarınlarımız için tek tercih  AK Parti dir”  ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo