Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal İzmirlioğlu Huzurevi’ni ziyaret etti

Uysal Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi’ni ziyaret etti

’18-24 Mart YaÅŸlılar Haftası’ dolayısıyla eÅŸi Sevim Uysal ile birlikte Ä°brahim Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bir araya geldiÄŸi yaÅŸlılarla birlikte pasta kesip, onlara çeÅŸitli hediyeler verdi.

BaÅŸkan Uysal ve eÅŸinin çiçek alarak ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti ifade eden Ä°zmirlioÄŸlu Huzurevi Müdiresi Zeynep Yüksel Ãœnal’da ’BaÅŸkanım biz biliyoruz ki, her zaman yanımızdasınız. Her türlü sıkıntımıza ortak oldunuz, sorunlarımızı çözdünüz. YaÅŸlılarımız bizim gibi sizi de çok seviyor.” dedi.

’Bunlar yaÅŸlı deÄŸil, hepsi delikanlı. Ruhu genç olan ve yaÅŸlanmayan insanlar. Huzurevinde oturan huzurlu ve huzuru seven insanlar.’ diyen BaÅŸkan Uysal’da onlara ihtiyar, saygıdeÄŸer büyükler veya çınarlar denilmesinin daha uygun olacağını söyledi.BaÅŸkan Uysal, ’Her yerde söylerim, çocuklarımızı büyüklerimiz kadar sevdiÄŸimiz saydığımız zaman bu ülke ilerlemiÅŸ demektir. Çocuklarımızı ne kadar çok seviyorsak onların geleceklerini ne kadar çok önemsiyorsak, yaÅŸlılık dediÄŸimiz büyüklerimize de aynı seviyede deÄŸer vermememiz, saygı göstermemiz ve sevmemiz lazım. Ä°ÅŸte o zaman çaÄŸdaÅŸ bir ülke oluruz’ diye konuÅŸtu.BaÅŸkan Uysal, daha sonra bir yaÅŸlının okuduÄŸu ÅŸiire eÅŸlik etti. Müzik eÅŸliÄŸinde eÄŸlenen, türkü söyleyen ve göbek atan yaÅŸlılarla birlikte pasta kesen BaÅŸkan Uysal, sigarayı bırakan Selim Öteyüz adlı yaÅŸlıya da yıldız rozeti taktı.

Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸlerden Sorumlu BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Ökzüz, Kültür ve Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ, Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Mehmet Aksoy ve Özel Kalem Müdürü Ä°brahim Dönmez’in ve belediye personelinin de hazır bulunduÄŸu ziyarette, yaÅŸlılara çeÅŸitli hediyeler dağıtıldı.

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo