Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’IN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI MESAJI

UYSAL’IN YAŞLILARA SAYGI HAFTASI MESAJI

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.

Geçmişimizin izinde, bizleri bugünlere getiren ve bizlerle geleceğe yol alırken rehber olarak yanımızda olan büyüklerimize ve yaşlılarımıza verdiğimiz, vereceğimiz değerler ile yarınlara umutla bakacağımız inancındayım.

Kdz.Ereğli Belediyesi olarak, toplumun hafızası olan yaşlılarımızın huzur ve refah içinde yaşayabilmeleri adına gösterdiğimiz çaba ve gayretlerimiz devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizde ve ilimizdeki tüm yaşlılarımızın haftasını kutluyor kendilerine sağlık, huzur, afiyet içinde bereketli ve uzun bir ömür diliyorum.

Öte yandan;

Yaşlılar Haftası etkinlikleri dolayısıyla Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi sakinleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.

İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal ve huzurevi sakinleri Uysal’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek çiçek verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uysal, toplumun hafızası olan yaşlıların huzur ve refah içerisinde yaşayabilmeleri için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yaşlılar Haftasını kutlayan Uysal, "Sağlık, huzur ve afiyet içinde bereketli ve uzun bir ömür diliyorum" dedi.

 
WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo