13 o C Kdz. Ereğli

UYSAL, İL GENEL ADAYLARINA DESTEK İSTEDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 1 ay 28 gün 10 saat 19 dakika önce 552

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Belediyesi’ni bu seçimde BBP ile kazanmak isteyen mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Çiğdemli köyüne giderek partisinin İl Genel Meclis Üyesi adaylarına destek istediği bildirildi.
Uysal, yazılı açıklamasında, seçim öncesi mahalle ziyaretleri STK ziyaretleri gerçekleştiren Uysal, hafta sonu köy ziyaretinde de bulunarak destek çalışması yürüttü.
Başkan Hüseyin Uysal, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adayları ve partililer ile birlikte hafta sonu Çiğdemli köyüne giderek, BBP’den İl Genel Meclisine aday gösterilen Kazım Sarıca’ya destek verdi.
Şehit Madenciler için Kur’an okutulan programda, BBP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Maden Mühendisi Kazım Sarıca, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve partinin İlçe Başkanı Turabi Çelik’e, İl Genel Meclis listesinde kendisine sıra verdikleri için teşekkür etti.
UYSAL: BÜYÜK BİRLİKTE BULUŞALIM
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, köylülere hitaben yaptığı konuşmada BBP İl Genel Meclis Üyesi adaylarına destek isteyerek şunları söyledi:
“Sizlerin karşısına başım dik olarak geldim. Ben sizlerin içinden biriyim. Ereğli’de, bugüne kadar hep doğruları yapmaya, doğruları söylemeye devam ettim. Sizler gibi dik durdum. Rahmetli şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi Büyük Birlik Partisinin İl Genel Meclis listesine sizlerin içinden biri, köylü çocuğu Kazım Sarıca’yı koyduk. Biz istiyoruz ki, artık köylerimiz hak ettikleri hizmetleri alabilsinler. Ben Kazım Sarıca ve diğer BBP adaylarının arkasındayım. Sizlerinde desteğiyle, İl Özel İdaresinde artık köylerimizi sizlerin temsilcileri, hakkaniyetle temsil edecek olan, kafası başka işlere çalışmayan, sadece sizlere hizmet etmekten başka idealleri olmayan bu kardeşlerim temsil etsin istiyoruz. Bunun için Büyük Birlik’te buluşalım.”

Uysal, Çiğdemli Köyü halkının gösterdiği sıcak ilgi ve desteğe ayrıca teşekkür etti.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 10 saat 49 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 2 saat 1 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 9 saat 2 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 6 saat 6 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 5 saat 40 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 23 saat 55 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 10 saat 23 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 4 saat 30 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 5 saat 29 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 7 saat 56 dakika önce KAZA ; 2 YARALI