Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, Hedefimiz 3.Lig

Uysal, Hedefimiz 3.Lig

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Önümüzdeki yılın yapılanmasına giderken, ciddi anlamda 3. Lig hedefiyle bir takım kuracağız” dedi.

91.7 frekansından yayın yapan radyonuz EreÄŸli FM’de, Gazeteci Fikri Kapan’ın hazırladığı, ’Fikri Kapanla burada konuÅŸalım ’ programının konuÄŸu olan BaÅŸkan Uysal, BAL ligi 11.grup’ta mücadele eden ve 2016-2017 sezonu topladığı 39 puanla 6.sırada tamamlayan EreÄŸli Belediyespor’un önümüzdeki sezon hedefinin 3.lig’te oynamak olduÄŸunu belirterek, “EreÄŸli Futbolu seviyor, Takımımızın 3.Lig’te oynamasını arzu ediyorlar, Bu konuda da büyük baskı kuruyorlar, Bizlerde arkadaÅŸlarımızla bir araya gelip konuÅŸtuk, önümüzdeki yılın yapılanmasına giderken, Ciddi anlamda 3.lig hedefiyle bir takım kuracağız, hedefimiz 3.lig bu siyasi bir söylem deÄŸil, zaten benim projelerimizin çoÄŸunda da siyasi söylemlerle hareket etmiyoruz. Siyasi söylemlerle hareket etsek, alt yapıya bu kadar önem vermezdik, gözden kaçan çok hizmetler var, konuÅŸulmayan çok hizmetler var” dedi.

BAÅžKAN BOZKUÅž, TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Öte yandan, Sezonun son maçı sonrası tesislerde bir araya gelen yönetim ve oyuncular birbirleriyle vedalaÅŸmış, Kulüp 2. BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ, tüm oyunculara ortaya koydukları mücadeleden dolayı teÅŸekkür etmiÅŸti.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo