Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

UYSAL, GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

Yer tahsisi Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nce yapılan ve Kemer Mevkii’ndeki 9 bin 912 metrekare alan üzerinde inÅŸa edilecek “Gençlik Merkezi”nin yapım çalışmalarına baÅŸlandı. 2016 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen inÅŸaat alanında incelemelerde bulunan Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Kdz.EreÄŸli Belediye Meclisi’nin 05 Haziran 2014 tarihinde Kemer Mevkii’ndeki 9 bin 912,65 metrekarelik alanı “Gençlik Merkezi” yapılması için Spor Genel Müdürlüğüne tahsis etmesinin ardından inÅŸaat çalışmalarına baÅŸlandı.

Belediye BaÅŸkan Yardımcıları  Esra Alpago, Ä°brahim Cöbek ve Alptekin Dursun ile birlikte inÅŸaat alanına giden ve Gençlik Merkezi’nin yapımını üslenen Beykara Ä°nÅŸaat firması sahibi Enver Beykara ile görüşen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Gençlik Merkezi’nin ilçede önemli bir ihtiyacı karşılayacağına vurgu yaparak, “Belediyemiz yer tahsisi konusunda olduÄŸu gibi bu süreçte de üzerine düşeni yapmaya hazırdır” dedi.

Beykara Ä°nÅŸaat firması sahibi Enver Beykara’da,  “Hedefimiz Gençlik Merkezi’ni yılsonuna kadar bitirmektir”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo