Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL FELAKET BÖLGESİNDE

UYSAL FELAKET BÖLGESİNDE

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sel felaketinin etkili olduğu Yeşiltepe-Kepez bölgesinde incelemelerde bulundu.

Belediye ekiplerinin temizleme çalışması yaptığı bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan ve sel felaketinde iş yerleri ve evleri zarar gören vatandaşlarla görüşen Uysal, 19 Ekim tarihinde DSİ ve devlet yetkilileri, meclis üyelerimizle birlikte halkın da katılımıyla yapmayı planladığımız toplantıda bu sorunu masaya yatırılacağını söyledi.

TÃœM Ä°MKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTÄ°K

Başkan Uysal, belediye ekiplerinin bölgede yaptığı çalışmalara ilişkin de şu açıklamayı yaptı:

“Ä°tfaiye Müdürlüğü ekipleri 6 ve 7 Ekim’de 113 farklı iÅŸyeri ve evden su tahliye etmiÅŸti. Bu sürede ev ve iÅŸyerlerinde mahsur kalan 50 kiÅŸinin yanı sıra, Bölücek mevkiinde selde mahsur kalan ve içinde öğrencilerin olduÄŸu okul servisi kurtarılmıştı.

 

Temizlik işleri müdürlüğümüz çalışmalarını bugün 7 farklı bölgede 63 işçi, 1 kepçe, 3 yıkama ve 3 hafriyat aracı sürdürerek sel sonrası oluşan hafriyatı temizleyip bölgeyi yıkıyor.

Bazı noktalara makinelerin girmesi mümkün deÄŸil. Bu noktalarda çalışmalar insan gücü ile yapılıyor. Sadece Kavaklık’ta bu konuda görevli 21 personel temizlik çalışması yapıyor. Temizlik yapılacak 3 bina kaldı.

Ana yollar ve ana yollara çıkan yan yollar, Kışla Sanayi, Kışla Mahmut LikoÄŸlu Ä°lkokulu’nun çevresi, Kışla Spor Tesisleri ve Ä°mam Hatip Lisesi mevkiinde çalışmalar tamamladı.”

BaÅŸkan Uysal’ın bölgedeki incelemelerinde Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaaslan ve bazı daire müdürleri ile teknik personel de hazır bulundu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo