Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL EREĞLİ FM’DE O GECEYİ ANLATIYOR!.

UYSAL EREÄžLÄ° FM’DE O GECEYÄ° ANLATIYOR!.

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 15 Temmuz ve sonrasını EreÄŸli FM’de anlatıyor.

Gazeteci Fikri Kapan’ın EreÄŸli FM’de hazırladığı ’Firki Kapanla Burada KonuÅŸalım’ adlı programa konuk olan Uysal, Kapan’ın sorularını yanıtlıyor. Programda, darbeye kalkışma saatlerinde EreÄŸli’deki durum, sonrası, Demokrasi Nöbetleri, mitingler gibi konular konuÅŸuluyor.

DARBE GİRİŞİMİ AKŞAMI, KOMUTANLIĞA GİTTİ Mİ?

SATIR BAÅžLARIYLA…

’Darbe giriÅŸimi akÅŸamı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı’na gitti mi?’ sorusu üzerine konuÅŸan Uysal, ÅŸunları söyledi:

“Bu konuda savcılığa ifademi verdim. Ogün, mesai bitiminden sonra, akÅŸam ki düğün daveti programlarına katıldım. Yol üstündeki arkadaÅŸlara, çay içmek için uÄŸradım. O sırada, BoÄŸaz Köprüsü’nün tutulduÄŸunu öğrendim. Son günlerde sizde biliyorsunuz ki, terör eylemleri oluyordu. Buna baÄŸlıyorsunuz haliyle. Çünkü ülkemizde bir darbe giriÅŸimi olabilecek bir nokta, ortam yok. Bunun olacağı, aklınızın ucundan dahi geçmiyor. Ekonomi gayet iyi gidiyor, Devlet’in kademeleri gayet iyi iÅŸliyor. Çay içmekten ayrıldığımda saat 10.30 civarıydı. Evime gittiÄŸimi sırada, amiralimiz bizi çağırdı. Kaymakam Bey, biz… Dedim ya, bir haberinin, bir şüpheniz yok. O ana kadar ekranda bir ÅŸey görmemiÅŸtim. O davete ise üst yönetici olarak katıldım. Tekrar aynı olayları yaÅŸasaydım, tekrar aynı ÅŸekilde davranırdım diye düşünüyorum. Belki ÅŸu olabilirdi; biraz daha bekleyip, zaman kazanıp haberlerden bir sonuç çıkarsaydık farklı davranabilirdik. Oradan, bir müddet sonra normal bir vaziyette çıktım, partimin önüne geldim.”

 Süren program, aynı zamanda ereglihakimiyet.com, haberhayat.net ve ereglifm.com.tr internet sitelerindeki “EreÄŸli FM” butonunu tıklayarak da dinlenebiliyor…

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo