Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SPOR KULÜPLERİ SEVİNDİ

SPOR KULÃœPLERÄ° SEVÄ°NDÄ°

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki spor kulüplerini her zaman destekleyeceklerini açıkladı.


BaÅŸkan Uysal, Kışla’daki spor tesislerinde spor kulüplerinin baÅŸkan ve yöneticilerini ağırladı. Toplantıya BaÅŸkan Uysal’ın yanı sıra, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, Kdz. EreÄŸli Belediyespor 2.BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Spor Kulübü baÅŸkan ve yöneticileri ve Belediyespor A Takım oyuncularıyla tesislerde akÅŸam yemeÄŸinde birlikte olan BaÅŸkan Uysal, daha sonra spor kulüplerinin yöneticilerinden sorunları ve taleplerini dinledi, her zaman spor kulüplerinin yanında olduklarını söyledi.

3 NOKTADA Ä°DMAN SAHALARI


Çok sayıda kulübün aynı anda idman yaptığı Beyçayırı Stadı’nın ihtiyacı karşılayamadığı ve bu nedenle ilçede idman sahalarına ihtiyaç olduÄŸu yönündeki kulüp yöneticilerinin talebine kayıtsız kalmayan BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Bu konuda yaÅŸanan sorunu bende gözlemliyorum. Ä°lçemizin 3 ayrı noktasına Kışla tesisimizde bulunan halı sahamız gibi, idman sahalarının yapılması konusunda çabamız olacak. Bu konuda ekonomik ÅŸartların tamamını zorlayarak orta vadede bu sorunu aÅŸacağız” dedi.

KULÃœPLERE YARDIMLAR SÃœRECEK


Göreve geldiklerinden bu yana spor kulüplerine her zaman destek verdiklerini belirten BaÅŸkan Uysal, “Bizler 2015 yılında tüm spor kulüplerine kendilerince belirlenen ihtiyaçlar doÄŸrultusunda malzeme yardımı yaptık. Kulüplerimize lige katılım bedelleri ve ulaşım konusunda da yardımlarımız var. Bunlar elbette ki yeter demiyoruz. Ä°mkânlarımız ölçüsünde bu sezon içinde kulüplerimize yardımda bulunacağız. Bunun planlamasını kısa sürede yapıp yardımlarımızı gerçekleÅŸtireceÄŸiz” dedi.
Toplantıya katılan spor kulüplerinin baÅŸkan ve yöneticileri, BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a spora karşı duyarlılığı nedeniyle teÅŸekkür ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo