Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’DAN CAMİ AÇIKLAMASI!..

UYSAL’DAN CAMÄ° AÇIKLAMASI!..

Kdz.EreÄŸli’de hafızlıklarını tamamlayan kız öğrencilerin taç giyme töreninde Kent Meydanına yapılacak cami projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ’Kent Meydanına yapacağımız cami 5 bin kiÅŸilik olacak’ dedi.

Kdz.EreÄŸli’de, hafızlığı tamamlayan 15 kız öğrenci için taç giyme töreni düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, Zonguldak Ä°l Müftüsü Mürsel Öztürk, EreÄŸli Ä°lçe Müftü yardımcısı Ä°zzettin AÅŸan, , Kur’an kursu hocaları, din görevlileri, hafızlar ve aileleri katıldı.

“CAMÄ°MÄ°Z 5 BÄ°N KİŞİLÄ°K OLACAK”

Törende, hafızlıklarını tamamlayan 15 kız öğrenciyi tebrik eden Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Sizleri yetiÅŸtiren hocaları, anne ve babalarınızı kutluyorum. Sizlere hayatınız boyunca baÅŸarılar diliyorum, yolunuz hep açık olsun” dedi.

Kent Meydanına yapılacak cami projesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan BaÅŸkan Uysal; “GeçtiÄŸimiz yıl Kutlu DoÄŸum Haftası kutlamalarında da söylemiÅŸtim. Özellikle nüfusun yoÄŸun olduÄŸu merkeze büyük bir cami yapacağız. Bununla ilgili 1,5 yıldır süren çalışmalarımızı tamamladık ve geçtiÄŸimiz ay meclisten de kararını çıkartarak Kent Meydanı projemizin olduÄŸu bölgeye büyük bir cami yapacağız. Yapılan proje çalışmalarından sonra burada sizlerin huzurunuzda söylüyorum, bu camimiz 5 bin kiÅŸilik olacak. Mimarisi üzerindeki çalışmalarımızda son aÅŸamaya geldi. Hem kadınlarımız, hem erkeklerimiz için asansörü de olan, EreÄŸli’ye çok yakışacak bir cami yapacağız. Kent Meydanı projemiz bu cami ile taçlanmış olacak” dedi.

BaÅŸkan Uysal’ın bu açıklamaları, salonda bulunanlar tarafından büyük alkış aldı. KonuÅŸmaların ardından eÄŸitimlerini tamamlayarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrencilere sertifika ve hediyeleri verildi. Öğrencilerin Kur’an tilaveti yapmasının ardından Hafızlık Taç Giyme töreni gerçekleÅŸtirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo