Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal: Bütün Amacımız, Sizlere Yaşanabilir Bir Kent Bırakmak

Uysal: Bütün Amacımız, Sizlere Yaşanabilir Bir Kent Bırakmak

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve yılda bir tekrarlanan Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimlerinin 3.sü, Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocuklara ve gençlere hitap ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

’Sizler bugünün küçükleri yarının büyükleri olacaksınız. Yarın belki bir cumhurbaÅŸkanı, baÅŸbakan, bakan, milletvekili veya belediye baÅŸkanı olacaksınız. Bizlerin emanet olarak aldığı koltuÄŸu devralacaksınız. Sizlere öğüdüm ÅŸu;

Her yerde her zaman doÄŸruları söylemekten çekinmeyin. DoÄŸruları yaptığınız sürece hiç bir makamdan korkmayın. Asla başınızı öne eÄŸdirecek davranışların içine girmeyin. Kendinize güvenin ve öz güveninizi arttırın. Çocuk gözüyle yaÅŸadığınız ÅŸehrin eskilikleri görüp, olmasını istediÄŸiniz ÅŸeyleri bizden isteyin. Çünkü sizler tertemizsiniz ve sizler bizim geleceÄŸimizsiniz.  Bütün amacımız sizlere yaÅŸanabilir bir ÅŸehir bırakmak için çalışmak. “

Seçimlerin demokrasinin gereÄŸi olduÄŸunu vurgulayan BaÅŸkan Uysal, seçilecek olan Çocuk ve Gençlik Meclisi baÅŸkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini kutlarken baÅŸarılarının devamını diledi.  Daha sonra baÅŸkanlığa ve yönetime aday olan gençler ve çocuklarla toplu hatıra fotoÄŸrafı çektirildi.

Seçimler sonucu Çocuk Meclisi BaÅŸkanlığı’na Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu’ndan Ceren Gülay, BaÅŸkan Yardımcılığına Nimet Ä°lkokulu’ndan Aslı Sima Åžen, Yönetim Kurulu Ãœyeliklerine Ören Ortaokulu’ndan Mustafa HoÅŸoÄŸlu, Erdemir Ä°lkokulu’ndan Aybars YiÄŸit Yaman, Dikmen Ä°lkokulu’ndan YaÄŸmur Aydın, Gazi Ä°lkokulu’ndan Ezgi Oktay seçildi.

Gençlik Meclisi BaÅŸkanlığı’na ise Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi’nden BuÄŸra Ayberk Özen, BaÅŸkan Yardımcılığına Kdz. EreÄŸli Anadolu Lisesi’nden Fatih Kayacı, Yönetim Kurulu Ãœyeliklerine Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi’nden Furkan Üçüncü, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Tuncay Çelik ve Uzunmehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Pakize Candan seçildiler.

Seçilen baÅŸkanlar ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını ve rozetlerini, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak, Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Mehmet Aksoy, Kültür ve Sosyal Ä°ÅŸler Müdürü Muhammet Ali AteÅŸ’ten aldılar. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo