Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BİR GÜNDE 4 MAHALLE

BÄ°R GÃœNDE 4 MAHALLE

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, mahalle gezilerine bu hafta sonu da devam etti. Köseler, Süleymanlar, Kırmacı ve Balı mahallerini ziyaret ederek sorunları dinleyen Uysal, hafta içinde de  aynı mahalleleri bir kez daha ziyaret ederek, sorunları yerinde görüp, çözüm noktasında çalışmalara baÅŸlanacağını söyledi. Uysal, “Halka raÄŸmen hiçbir ÅŸey yapmayız. Tüm çabamız, daha saÄŸlıklı ve daha yaÅŸanabilir bir EreÄŸli içindir” dedi.

BaÅŸkan Uysal, Cumartesi günü ilk ziyaretini Köseler Mahallesine yaptı. Burada Mahalle Muhtarı Saip Eraslan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, sorunları dinledi. Mahalle halkının tarihi çeÅŸme, ulaşım, yol ve kanalizasyon ağırlıklı sorunlarını not alan Uysal  “PerÅŸembe ya da Cuma günü sorunları Daire Müdürlerimizle birlikte yerinde görerek kısa, orta ve uzun vadede çözüm için çalışmalara baÅŸlayacağız” ÅŸeklinde konuÅŸtu.                                                                                                                           

“SÄ°ZE RAÄžMEN HİÇBÄ°R ÅžEY YAPMAYIZ”                                                                 

BaÅŸkan Uysal, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuÅŸmalarda “Bizler sizlerin taleplerini yerine getirmek için varız. Halka raÄŸmen hiçbir ÅŸey yapmayız. Tüm çabamız, daha saÄŸlıklı ve daha yaÅŸanabilir bir EreÄŸli içindir” dedi. Uysal, “El birliÄŸi ile yılmadan, yorulmadan sorunların üstesinden geleceÄŸiz.” ifadesini de kullandı.                  

SÃœLEYMANLAR MAHALLESÄ°NDE DERNEK EVLERÄ° KONUÅžULDU                    BaÅŸkan Uysal, Süleymanlar Mahallesi ziyaretinde de, Muhtar Hüseyin Soyarslan ve mahalle sakinleri ile görüştü. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Uysal, Adliye binası önündeki hafriyat, bazı bölgelerde yaÅŸanan yol sorunları ve bir vatandaşın, mahalle sınırları içinde bulunan dernek evlerinin, amacı dışında kullanıldığı ve çoÄŸunun açılmadığına yönelik ÅŸikayetlerini tek tek not aldı.                                           Uysal, gün içinde Kırmacı’da Mahalle Muhtarı Hazım Seviç, Balı Mahallesi’nde ise Muhtar Hüseyin Yılmaz ve mahalle sakinlerinin de  sorunlarını dinleyerek notlar aldı.Uysal’a, mahalle gezilerinde Muhtarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Şükrü Kılıç ve Kışla Mahallesi Muhtarı Muhammet Demir’de eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo