16 o C Kdz. Ereğli

UYSAL ANLATTI: “ANLATMAMIZ LAZIM”

Gündem 6 yıl 10 ay 15 gün 22 saat 26 dakika önce 1566

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki basın kuruluşları ile yöresel dernekler üyeleri için iftar yemeği verdi.
Uysal, Kırmacı mahallesinde bulunan Yöresel Evler’in bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, iftara katılanların Ramazan ayını ve iftarını kutladığını söyledi. Belediye faaliyetlerinden bahseden Uysal, şöyle dedi:

ANLATMAK LAZIM
“Şehit Ömer Halisdemir bulvarının öyküsünü, Gökme Köprüsünün hikayesini, niçin Kırmacı çöplük rehabilitasyonu ile uğraştık? Niye köseağzı yolunu açtık? Niye yol düzenlemeleri yaptık? Niçin dört şantiyemizi Belen sanayisine taşıdık? Sahil boyunca çilek kafe, su ürünleri, sahil kafemizi niçin açtık? Niçin 4 bin 400 metrekarelik alanda sentetik buz hokeyi sahası olan tesisi açtık, bunları anlatmamız lazım. Kızılcapınar barajından berrak, fiziksel, kimyasal, biyolojik değişiklere 12 üniteden geçecek neden içeceğimizi, evimizden çeşmeyi açtığımız zaman kullanma suyu ve içme suyu olarak kullanabileceğiz.
Ereğli bu arada 125 kilometreye yakın delik deşik edildi. Enerji hatları niçin gerekliydi anlatamadık. Bu bölgeler elektrik kesintisi yaşayacaktı. Bunları anlatmadık sizlere. Devrek yol ayrımından doğalgaz çalışması yaptık. Yeni binalar yapılıyor buralara doğalgaz yetmeyecekti bunları yeniledik. Bunları yaparken doğalgazcı diyor ki, bir metre öteden kazsın enerji diyor. DSİ diyor bir metre öteden geçsin. Bu noktada ben bunları gördüm. Biz sanıyorduk ki yaptık biz görecekler. Demek ki sık sık toplantılar yapıp bunları anlatmamız lazım.”
Belediye Din Görevlisi Metin Avcı tarafından Yasin okuduğu iftar programına Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, çok sayıda yöresel dernek üyesi ve gazeteciler katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 5 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
15 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 3 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 18 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 23 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 22 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 4 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 53 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 13 saat 23 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 2 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI