Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜYELER VE AİLELERİ BİR ARAYA GELDİ !

ÃœYELER VE AÄ°LELERÄ° BÄ°R ARAYA GELDÄ° !

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) kahvaltı etkinliği düzenledi.


 Karadeniz EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED) kahvaltı etkinliÄŸi düzenledi.
Ä°lçedeki TaÅŸkefe’de gerçekleÅŸtirilen kahvaltıda konuÅŸan ERMED BaÅŸkan Yardımcısı Fikri Kapan derneÄŸin kuruluÅŸ amacında kısaca bahsederken, “pandemi sürecinde pek bir araya gelemediysek de güzel etkinliklerimiz de oldu. Bu da onlardan biri, böyle bir kahvaltıda bir araya gelelim istedik. Ä°leriki süreçte bazı etkinliklerimiz daha olacak. Katılımınız için teÅŸekkür ediyoruz” dedi.
ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü de, uzun süredir bu tür bir etkinliği düzenlemeyi planladıklarını dile getirdiği konuşmasında, önümüzdeki süreçle ilgili şunları söyledi:


“Önümüzde bir festivalimiz var. Festivalimiz diyoruz çünkü, EreÄŸli halkı olarak bu festivale sahiplendik. Bu festivale nitelikli bir etkinlikle biz de katkı vermek istedik. Bu kapsamda, ‘Yerel Kalkınmada Medyanın Rolü’ baÅŸlıklı bir etkinlik planladık. Bunu da Ekonomi Gazetecileri DerneÄŸi iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Festivalin üçüncü günü (23 Temmuz Cumartesi) saat 14.00’de Hüseyin TatoÄŸlu Kültür Merkezi’nde gerçekleÅŸtireceÄŸimiz bu etkinliÄŸimize üyelerimizin aileleriile birlikte katılmasını bekliyoruz. 


Gönüllü, aynı zamanda derneÄŸe 2 yeni üyenin daha katıldığını belirttiÄŸi konuÅŸmasında, “Sevgili Sude Naz ile sevgili Ãœlkü aramıza katıldılar, kendilerine hoÅŸ geldiniz diyorum. Ä°ki üyemizi de aramızda görmekten çok memnun olduk. Yeni üyelerimizin de derneÄŸimize deÄŸer katacaklarına inanıyorum” diye konuÅŸtu.
Gönüllü, ERMED’in WEB sitesinin kurulduÄŸunu, sosyal hesaplarının da aktif olduÄŸuna hatırlattığı konuÅŸmasında, katılımlarından dolayı üyeler ile ailelerine teÅŸekkür etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo