13 o C Kdz. Ereğli

UTKU’DA MEZUNİYET TÖRENİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Eğitim 5 yıl 10 ay 19 gün 21 saat 18 dakika önce 979

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Utku Koleji Eğitim Kurumları’nın 2017-2018 eğitim-öğretim yılında mezun olan 8. sınıf öğrencileri için tören düzenlendiği bildirildi.
Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, spor salonunda gerçekleştirilen Liseye Uğurlama Töreni’nde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Utku Koleji Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokulu Müdürü Güvenç Özveren, saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, öğrencilere başarı diledi. Özveren, “Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş bir eğitim alan sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, lise eğitim süreçlerinde de birlikte olmaktan büyük onur duyarız” dedi.
Ardından ise eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flamayı 8. sınıf öğrencileri 7. sınıf öğrenciler teslim ettiler. Dereceye giren okul 1’incici Ilgın Arslan, okul 2’ncisi Tuana Lal Çivici, okul 3’üncüsü Özge Nehir Ekiz ve İngilizce 1’ncisi Ege Bozoğlu’na plaketleri verildi.
Selamlama konuşması yapan öğrenciler Ilgın Arslan ve Ege Bozoğlu alkış topladılar. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler “Utku’lu Olmak” adlı söz korosuyla misafirlere duygusal anlar yaşattılar. Tören, kepleri havaya atılmasıyla son buldu.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 4 saat 12 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 19 saat 24 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 2 saat 25 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 23 saat 29 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 3 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 20 saat 42 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 17 saat 18 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 3 saat 46 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 21 saat 53 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 1 saat 19 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI