Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU’DA MEZUNİYET TÖRENİ

UTKU’DA MEZUNİYET TÖRENİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Utku Koleji EÄŸitim Kurumları’nın 2017-2018 eÄŸitim-öğretim yılında mezun olan 8. sınıf öğrencileri için tören düzenlendiÄŸi bildirildi.
Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, spor salonunda gerçekleÅŸtirilen Liseye UÄŸurlama Töreni’nde sevinç ve hüzün bir arada yaÅŸandı. Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Ä°lk ve Ortaokulu Müdürü Güvenç Özveren, saygı duruÅŸunda bulunulup ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuÅŸmada, öğrencilere baÅŸarı diledi. Özveren, “Atatürk ilke ve inkılapları doÄŸrultusunda çaÄŸdaÅŸ bir eÄŸitim alan sevgili öğrencilerimizi tebrik eder, lise eÄŸitim süreçlerinde de birlikte olmaktan büyük onur duyarız” dedi.  
Ardından ise eÄŸitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flamayı 8. sınıf öğrencileri 7. sınıf öğrenciler teslim ettiler. Dereceye giren okul 1’incici Ilgın Arslan, okul 2’ncisi Tuana Lal Çivici, okul 3’üncüsü Özge Nehir Ekiz ve Ä°ngilizce 1’ncisi Ege BozoÄŸlu’na plaketleri verildi.
Selamlama konuÅŸması yapan öğrenciler Ilgın Arslan ve Ege BozoÄŸlu alkış topladılar. Öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler “Utku’lu Olmak” adlı söz korosuyla misafirlere duygusal anlar yaÅŸattılar. Tören, kepleri havaya atılmasıyla son buldu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo