Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU YGS’YE BÖYLE UĞURLADI!..

UTKU YGS’YE BÖYLE UÄžURLADI!..

Kdz. EreÄŸli Özel Utku Anadolu Lisesi tarafından, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime GeçiÅŸ Sınavı (YGS)’na girecek öğrenciler için uÄŸurlama töreni düzenlendi.

Kdz. EreÄŸli Özel Utku Anadolu Lisesi tarafından, 13 Mart Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime GeçiÅŸ Sınavı (YGS)’na girecek öğrenciler için uÄŸurlama töreni düzenlendi. Utku Koleji Okul bahçesinde düzenlenen törene, Özel Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep, Ortaokulu Müdürü Hüseyin Koca, Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal, Güvenç Özveren, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Ä°lçede bir ilki gerçekleÅŸtirerek (YGS )’ye girecek olan öğrenciler için tören düzenleyen Özel Utku Koleji yöneticileri öğrenci velilerinden tam not aldı. Utku Koleji yöneticilerinin Yaptığı balkon konuÅŸması ise törene damga vurdu. Öğrencilere baÅŸarılar dileyen yöneticiler birer konuÅŸma yaparak duygularını ÅŸu ÅŸekilde ifade ettiler;

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Özel Utku Koleji Okul Müdürü Hülya Çataklı, Özel Utku Anadolu Liselinin ilk göz aÄŸrıları diyerek baÅŸladığı konuÅŸmasında ;“ ilk göz bebeklerimiz, ilk yıldızlarımız. Pazar günü yapılacak olan sınavda hepinize baÅŸarılar diliyoruz. Sizlere çok güveniyoruz, sizleri çok seviyoruz ve hepinizin baÅŸarılı olmasını yürekten istiyoruz, inanıyoruz. Sevgili öğrencilerimiz yolunuz açık olsun, bütün dilekleriniz gerçek olsun “dedi.

ÇATAKLI, YILDIZLARI GÖKLERE ULAŞTIRACAKSIZNIZ

Öğrencileri hafta sonu yapılacak olan sınavlara gönül rahatlığı ile gönderdiklerini ifade eden Özel Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Kurucu Müdürü Ali Çatalı “Sevgili gençler çok ÅŸanlısınız biliyor musunuz? Sizleri biz buradan gönül rahatlığı ile sınava gönderiyoruz. Yıldızlarınızı göklere ulaÅŸtıracaksınız, sizden eminiz. Türkiye’de bir ilk balkon konuÅŸması olarak hepinizi kutluyorum. BaÅŸta eÄŸitim kadrosu olmak üzere müdürümüz Caner Özçep ’e baÅŸarılar diliyorum” dedi.

ÖZÇEP, BİZLER SİZE GÜVENİYORUZ

Öğrencilerin her daim baÅŸarılara imza attığını dile getiren Özel Utku Anadolu Lisesi Müdürü Caner Özçep ise yaptığı konuÅŸmasında ;”Sizler bu okulun tarihinde hep ilkleri yazdınız, ÅŸimdiden bu okulda sınav baÅŸarınız ne olursa olsun bu okulun ilklerine damgasını vurdunuz, tarih bunu hep yazacak arkadaÅŸlar. Bir kere biz size bunun için çok teÅŸekkür ediyoruz. Özel Utku Anadolu Lisesi sizlerle birlikte bu yıl birçok ilki yaÅŸadı, sizlerin bize yaÅŸattığınız bu enerji ile Utku EÄŸitim Kurumlarının sunmuÅŸ olduÄŸu hizmetler doÄŸrultusunda bizlerin size desteÄŸi her zaman sürecek arkadaÅŸlar. Bizler sizler size güveniyoruz. Bir sınava gireceksiniz, her ÅŸeyin sonu deÄŸil, ondan sonra bir sınav daha var. Bu tempo bu çalışma azmi ile sınava kadar hazır olacağınızdan hiçbir şüphemiz yok. Bizler size güveniyoruz.”dedi.

SINAVIN İYİ GEÇMESİ İÇİN GÖKYÜZÜNE GÜVERCİN VE BALON

Renkli görüntülerin oluştuğu törende, okul yöneticileri ve öğrenciler ellerindeki güvercinler ile balonları sınavın iyi geçmesi dilekleriyle gökyüzüne bıraktılar.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo