Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU KOLEJİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

UTKU KOLEJİ’NDE MEZUNİYET SEVİNCİ

- 76 öğrenci için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Özel Utku Koleji Anadolu Lisesi’nde eğitimlerini noktalayan 76 öğrenci için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, Utku Koleji bünyesindeki Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törende, isimleri anons edilen mezun öğrenciler, salondaki yerlerini aldı. Ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı söylendi.


Lise Müdürü Varol Hızal, tören konuşmasında, öğrencilerini asla unutmayacaklarını söyledi. Öğrencilerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yetiştirdiklerini belirten Hızal, şöyle dedi: “Bugün hepimiz için özel bir gün. Kısa bir zaman sonra artık mezunuz diye haykırarak keplerinizi havaya atacaksınız, arkadaşlarınıza ve öğretmenlerinize sarılacaksınız. Bugün hayatınız boyunca hiç unutmayacağınız sayılı günlerden biri olacak. Yükseköğretim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum. Başarılarınız daim olsun. Yolunuz ve bahtınız her zaman açık olsun. Utku Koleji olarak, mezun olan geçlerimizi yürekleri vatan ve millet sevgisi dolu, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı sağlam karakterli, sorumluk sahibi, yarınlarımızı emanet edebileceğimiz bireyler olarak hazırlama gayreti içinde olduk.”

PLAKETLERİ VERİLDİ
Konuşmanın ardından 11’inci sınıf öğrencileri ile 12’nci sınıf öğrencileri arasında bayrak ve flama devir teslimi gerçekleştirildi. Her sınıftan bir öğrencinin kürsüye gelerek duygu ve düşüncelerini paylaştığı törende daha sonra okulu derece ile bitiren öğrencilere okul idarecileri tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi.


Okul birincisi Oğuz Furkan Kara, ’yaş kütüğe’ isim künyesini çaktıktan sonra yine kürsüden duygu ve düşüncelerini paylaştı. Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)’nda okul birincisi olan Melisa Açıkgöz’e de plaket ve hediyelerinin sunulduğu törende daha sonra tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından verildi.  Tören öğrencilerin hep birlikte keplerini havaya fırlatması ile son buldu.


Törene okulun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı ile eşi Utku Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, kurucu üye Nazım Efe, okul idareci ile öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo