Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU’DAN MEZUNİYET TÖRENİ

UTKU’DAN MEZUNÄ°YET TÖRENÄ°

Özel Utku Koleji tarafından 8.sınıf öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
 
Utku Koleji Okul bahçesinde gerçekleÅŸtirilen törene, Utku Koleji Åžirket Kurucu Müdürü Ali Çataklı, Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı, Åžirket ortaklarından Zehra Karahan, Utku Koleji kurucu Ãœyeleri  Nazım Efe,Ãœmran Hasdemir,Müdür Yardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren, Okul Aile BiriliÄŸi BaÅŸkanı Ali Özer, Öğretmen, Öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

“BÄ°ZLERE DUYDUÄžUNUZ GÃœVEN İÇİN SÄ°ZLERE ŞÜKRAN BORÇLUYUM”

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Utku Koleji Eğitim Kurumları Müdürü Hülya Çataklı bir konuşma yaptı.

Utku Koleji EÄŸitim Kurumları olarak bugüne kadar okul bünyesindeki tüm öğrencileri mutlu, sevgi dolu, özgüveni yüksek, üretken, örnek ve donanımlı bir ÅŸekilde hazırlayarak bugünlere getirdiklerini dile getiren Çataklı ÅŸunları söyledi; ’’DeÄŸerli velilerimizin Utku Koleji EÄŸitim Kurumları olarak bugüne kadar öğrencilerimizi; mutlu, sevgi dolu, özgüveni yüksek, üretken, örnek ve donanımlı bir ÅŸekilde hazırlayarak bugünlere getirdik. GeleceÄŸimizin daha çaÄŸdaÅŸ Türkiye’sini yaratacak olan öğrencilerimizin lisemizde de aynı özveri ile yetiÅŸerek Utku Koleji farkını ortaya koyan yetiÅŸkinler olacağına yürekten inanıyorum. Bizlere duyduÄŸunuz güven için sizlere şükran borçluyum. Bu güzel evlatlarımızı en iyi ÅŸekilde yetiÅŸtirmiÅŸ olmak ve geleceÄŸimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor. Bizlere verdiÄŸiniz büyük destekten dolayı kurumum adına sizlere teÅŸekkür ediyorum.’’ dedi.

"OKUL BİRİNCİSİ KIVANÇ DOĞANAY"

KonuÅŸmanın ardından 8. Sınıflar ve 7. Sınıflar arasında bayrak ve flama teslim töreni gerçekleÅŸtirirken yıl boyunca okulda dereceye giren öğrencilere plaket ve çeÅŸitli hediyeler verildi. Kdz EreÄŸli Utku Koleji 2014-2015 EÄŸitim-Öğretim yılını birincilik ile tamamlayan okul birincisi Kıvanç DoÄŸanay kısa bir konuÅŸma yaptı. DoÄŸanay konuÅŸmasında ÅŸunları söyledi; ’’Bugün bir öğretmenler kuruluÅŸu olan Utku Kolejine Atatürk Ä°lke ve Ä°nkılâpları doÄŸrultusunda eÄŸitim almaktan kıvanç duyarak mezun oluyorum. 8 yıllık eÄŸitim sürecinde iyi ile kötüyü ayırt etmeyi, insan ve insanların deÄŸerini öğrendik. Birbirimize karşı her zaman dürüst ve doÄŸru olmayı, kısacası vatana ve millete hayırlı birey olmak için gereken bilgileri öğrendik. Sorumluluklarımızı ve içinde bulunduÄŸumuz topluma karşı görevlerimizi kavradık’’ dedi. KonuÅŸmanın ardından okul birincisi Kıvanç DoÄŸanay mezun kütüğüne plaket çaktı. Tören okulda dereceye giren diÄŸer öğrencilerin plaket alması ile sona erdi.

UTKU’DAN MEZUNÄ°YET TÖRENÄ°

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo