Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UTKU ANADOLU LİSESİ ÖDÜLLENDİRDİ.

UTKU ANADOLU LİSESİ ÖDÜLLENDİRDİ.

Özel Utku Anadolu Lisesi, 2015 yılı Kültür, Sanat ve Spor ödülleri düzenlenen etkinlikle sahipleri buldu.

Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleÅŸtirilen ödül törene  Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan TuÄŸgeneral Hasan DoÄŸan, Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpçu, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluÅŸu temsilcilerinin yanı sıra Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yöneticileri ve öğretmenleri katıldı.

EÄŸitim kurumu tarafından ilk defa yapılan ödül töreni, Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleÅŸtirildi. EreÄŸli’ye kültür, sanat ve spor alanlarından ’iz’ bırakanların ödüllendirildiÄŸi program, renkli görüntülere sahne oldu. Kendisi de ’yılın kamu sektörü yöneticileri’ dalında ödül alan EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, törende yaptığı konuÅŸmada, ödülü layık gören öğrencilere teÅŸekkür etti. Onları, geleceÄŸin teminatı olarak gördüğünü de belirten MadenoÄŸlu, “herhalde, bize bu ödüllere verirken, makamlarımızı ve bizden görmek istedikleri düşüncelerini yan yana koyarak koyup öyle layık görmüşler” dedi.     

Aynı kategoride Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Hasan DoÄŸan, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Bülent Ecevit Ãœniversitesi EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz’da ödüllere layık görüldü.

SIRADA, UTKU ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° MÄ° VAR?.. 
Utku Koleji EÄŸitim Kurumları Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Çataklı da, ödül aldığı ’yılın eÄŸitim gönüllüsü’ ödülü sonrası yaptığı konuÅŸmada, ödülünü öğrenci, veli ve Türkiye adına aldığını söyledi. Ä°lkokul yıllarında, okuduÄŸu okulun çatısının çöktüğü anısını anlatan Çataklı, eÄŸitime yatırım yapmayı o günlerde hedeflediÄŸini anlatarak, “o günden buyana, içimde bir eziklik vardı. Devlet görevimi tamamladıktan sonra, arkadaÅŸlarımla birlikte bu projeyi gerçekleÅŸtirdik. Destekleriniz bize güç ve onur verdi. Sonuç, üniversiteye kadar gider diyorum” sözleriyle konuÅŸtu.

GAZETECÄ°LERE Ã–DÃœL 
Yılın Sivil Toplum KuruluÅŸu, Yılın EÄŸitim Gönüllüsü, Yılın Spor Kulübü, Yılın Sporcu ve daha pek çok dalda kategorinin bulunduÄŸu ödül töreninde, ’yılın gazetecisi’ ödülüne ise Hakimiyet Gazetesi’nden Fikri Kapan, Haber Hayat Gazetesi’nden DoÄŸan Gönüllü, Gündem Gazetesi’nden Çetin Eser, Demokrat Gazetesi’nden Ä°zzet Aslanbay ve DeÄŸiÅŸim Gazetesi’nden Hüseyin Aksakal layık görüldü. 

Üç saate yakın süren ödül töreni, Gazi Alemdar Gemisini anlatan öğrenci oratoryosu ile son buldu. Törende, 50’nin üzerinde kiÅŸi ödül aldı.

 

UTKU ANADOLU LİSESİ ÖDÜLLENDİRDİ.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo