Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ’

’UNUTMAYACAÄžIZ, UNUTTURMAYACAÄžIZ’

Darbe giriÅŸimi gecesi, üniformalı hain darbeci generali alnından vurduktan sonra ÅŸehit düşen P. Asb. Kd. BçvÅŸ. Ömer Halisdemir’in adının Zonguldak ValiliÄŸi Toplantı Salonu’na verildiÄŸi bildirildi.


Zonguldak ValiliÄŸi Ä°l Basın ve Halkla Ä°liÅŸkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, darbecilere ilk kurÅŸunu sıkan vatan kahramanı Åžehit Halisdemir’in adının yaÅŸatılacağını belirtildi. Ömer Halisdemir’in minnetle anılacağı kaydedilen açıklamada, şöyle denildi: 
“Ãœlkemizde Anayasa ile kurulan hür demokrasi düzenini,  temel hak ve hürriyetleri cebir ve ÅŸiddet kullanarak ortadan kaldırmaya yönelik hain darbe teÅŸebbüsünde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan vatan haini TuÄŸgeneral Semih Terzi’yi alnından vurarak milletimizin onurunu koruyan ve hainlerce açılan ateÅŸ sonucu ÅŸehit düşen P. Asb. Kd. BçvÅŸ. Ömer Halisdemir’in adı sayın valimizin talimatları doÄŸrultusunda Valilik Toplantı Salonu’na verilmiÅŸtir.
Yine, Ömer Halisdemir adının ilimizdeki Halk SaÄŸlığı’na baÄŸlı bazı Aile HekimliÄŸi ve Aile SaÄŸlığı Merkezlerine verilmesi 09 AÄŸustos 2016 tarihinde sayın valimizin onayıyla uygun görülmüş ve SaÄŸlık Bakanlığı’nın onayına sunulmuÅŸtur.
Ayrıca valilik makamının uygun görüşleri doğrultusunda şehidimizin isminin geçtiğimiz Ramazan ayında İl Jandarma Komutanlığı hizmet binasında valiliğimizce yaptırılan mescide verilmesi Jandarma Genel Komutanlığına da tarihinde teklif edilmiştir.
Aziz ÅŸehidimiz P. Asb. Kd. BçvÅŸ. Ömer Halisdemir’i unutmayacağız, unutturmayacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo