Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜNLÜ SANATÇIDAN MESAJ VAR !

ÜNLÜ SANATÇIDAN MESAJ VAR !

Arzu ile Devri Alem`e konuk oldu


 

90’lı yılların sevilen sesi Reyhan Karaca, yeni ÅŸarkısı “Bi’ÅŸey Olmaz”ı EreÄŸli FM canlı yayınında anlattı. EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem Programına konuk olan Karaca, canlı yayındaki sözlerine yaÅŸanan afet nedeniyle EreÄŸli’ye geçmiÅŸ olsun dileklerini ileterek baÅŸladı.

EreÄŸli ve Türkiye’nin birçok noktasında sorunlar yaÅŸadık. Hazırlıksız yakalandık. YaÅŸanan doÄŸal bir  afet. Ä°nÅŸallah akıllanırız. Ä°nÅŸallah doÄŸayı sevmeyi öğreniriz. ”diyen Karaca, “Bu aralar fazla sınandık. DoÄŸal afetler, Depremler, yangınlar, salgın hastalıklar .Gerçekten çok  büyük sınavlardan geçiyoruz. Birbirimize sarılarak, birbirimizin yaralarını sararak güzel günler göreceÄŸimizi umut ediyorum.2024 hepimize iyi gelsin inÅŸallah.” dedi.

Yeni ÅŸarksı “Bi’ÅŸey olmaz” ın güzel bir ekip çalışması olduÄŸunu söyleyen Karaca, “Herkes aynı ÅŸeye evet, aynı ÅŸeye hayır diyor. Sonunda da böyle güzel sonuçlar alıyoruz.diyen Karaca, “Tekin’in sorusu üzerine “90 ‘lı yıllar her açıdan güzeldi. Åžimdi kıymetini daha iyi anlıyoruz. Nesilden nesile bu ÅŸarkıları taşımışız.”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

SöyleÅŸinin devamını dinlemek  için tıklayın..

ÜNLÜ SANATÇIDAN MESAJ VAR !

Arzu ile Devri Alem`e konuk oldu

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
üzgün1
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo