Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Ünlü et lokantası sahibinin yargılanmasına devam edildi

Ünlü et lokantası sahibinin yargılanmasına devam edildi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Düzce’de FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında tutuklanan Bolu Dağı'ndaki ünlü et lokantası sahibi Ä°smail Ç’nin yargılanmasına devam edildi. FETÖ/PDY soruÅŸturması kapsamında tutuklu bulanan Ä°smail Ç’nin yargılaması sırasında, adına kayıtlı telefon numaraları ve telefonundaki arama kayıtlarıyla ilgili olarak sorular soruldu ve aranan kiÅŸileri tanıyıp tanımadığı hakkında bilgi istendi.
Alınan bilgilerin ardından Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi BaÅŸkanı Ferhan Acar, Ä°smail Ç’nin söylemek istediÄŸi olup olmadığını sordu. Ä°smail Ç, “Biz Düzce’ye Trabzon’dan 50 yıl önce geldik. 50 yıllık emeÄŸimle bir iÅŸ yeri kurdum ve isim yaptım. Ä°smimi büyütmeye çalışırken bunlarla birlikte anılması beni oldukça üzüyor” dedi. 
Åžahıs ayrıca, FETÖ terör örgütüne baÄŸlı bazı kiÅŸilerin 1994 yılında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ziyareti ve yemek yemesinin ardından iÅŸ yerini mesken tuttuklarını belirterek, “Fetullah Gülen’in ziyareti sonrası iÅŸ yerimi mesken tuttular. Ben bunlardan kurtulmaya çalıştım. Benim örgütle baÄŸlantım yok. Beraatımı istiyorum” ifadelerini kullandı. 
Ä°ddia makamı ise Ä°smail Ç’nin tutukluluk halinin devam etmesini talep etti. Mahkeme BaÅŸkanı Ferhan Acar, duruÅŸmaya 5 dakika ara vererek karar hakkında mahkeme üyeleri ile istiÅŸare etti. Aranın ardından verilen ara kararda Ä°smail Ç. hakkında Bolu 1 ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davalarda ki doysa örneklerinin birer suretinin istenmesine, Ä°smail Ä°smail Ç’nin tutuklu yargılanmasının devam edilmesine ve bir sonra ki duruÅŸmanın ise 19 Haziran 2019 saat 14.30’a ertelenmesine karar verildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo