Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KIRTASİYE YARDIMI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN KIRTASİYE YARDIMI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Gümeli İlkokul-Ortaokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

BEÜ Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, okullara katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Henden, şöyle konuştu:

"Biz Alaplı MYO olarak minik öğrencilerimiz için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Bizler hedefleri olan yere sağlam basan öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Bizler bu tür projelerle okul ve çevre bütünleşmesi programı çerçevesine bütün okullarımızı gezmek istiyoruz. Öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum."

Öğrencilerden Resul Kara ise öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kendi harçlıklarımızdan biriktirdiğimiz parayla kitap ve defter aldık. Aynı zamanda araç gereçler için sponsor bularak öğrencilerimize kırtasiyelerini teslim etti. Bizlere projede destek olan okul müdür yardımcıları Ömer Dereli ve Hafize Yeğen’e çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo