Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜNİVERSİTE, HABERİ YALANLANDI: ÖYLE BİRİSİ YOK

ÜNİVERSİTE, HABERİ YALANLANDI: ÖYLE BİRİSİ YOK

Zonguldak’ta bir öğretim üyesinin öğrenciye kafa attığı iddiaları üzerine dekanlık tarafından soruÅŸturma baÅŸlatıldığı bildirildi.


Ä°HA’nın haberine göre, BEÃœ Beden EÄŸitimi ve Spor Yüksekokulu Beden EÄŸitimi ÖğretmenliÄŸi Bölümü öğrencisi Enes D.’nin sınıftaki arkadaÅŸlarıyla birlikte bir kafede oyun oynadığı sırada gençlerden birisinin oyun sırasında küfür ettiÄŸi iddia edildi. Bunun üzerine yan masada öğretim üyesi olduÄŸu öne sürülen O.Y’nin, yanına gittiÄŸi küfür eden gencin kulağını çektiÄŸi belirtildi. Olayın büyümesi üzerine ise O.Y.’nin kendisine de kafa attığını iddia eden Enes D. ise polis merkezine giderek O.Y.’den ÅŸikayetçi oldu.
Dekanlık soruşturma başlattı
Olayın ardından Mühendislik Fakültesi Dekanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Fakültede O. Y. isminde bir doçentin bulunmadığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
“Cumartesi günü bazı gazetelerde fakültemiz öğretim üyesi olduÄŸu iddia edilen O. Y. isimli bir doçentin ÅŸehrimizdeki bir mekanda öğrencilere kafa attığını iddia eden tek taraflı bir haber yayınlanmıştır. Öncelikle fakültemizde o isimde bir doçent bulunmamaktadır. Bununla birlikte tüm camiamızı yaralayan böyle bir haberin gerçek olup olmadığı hususunda dekanlığımızca inceleme baÅŸlatılmıştır. SoruÅŸturmanın neticesinde sorumlular hakkında gerekli disiplin tedbirleri uygulanacaktır.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo