Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ULAŞIMDA MEMNUNİYET ANKETİ!.

ULAÅžIMDA MEMNUNÄ°YET ANKETÄ°!.

Ereğli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Özel Halk Otobüsleri, Taksi ve Servis araçları hizmetlerinden halkın memnuniyet durumlarını anket çalışmasıyla tespit ediyor.

EreÄŸli Belediyesi resmi internet sitesi www.kdzeregli.bel.tr de yer alan habere göre, Kdz. EreÄŸli Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne baÄŸlı olarak, toplu taşıma hizmetlerini yürüten Özel Halk Otobüsleri, Taksi ve Servis Araçları çalışmalarından halkın memnuniyet durumu yapılan anket çalışmasıyla belirleniyor.

Ulaşım Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle oluşturulan ekipler, halkın yoğun olduğu şehir merkezi, Alışveriş Merkezi ve Sahil bandında stant açarak memnuniyet anketi düzenledi.

Her meslek dalı ve yaÅŸ grubundan 500 kiÅŸiye, ’Toplu taşıma araçlarının güzergâhları, vatandaÅŸ-ÅŸoför ikili diyalogları ve trafik kurallarına uyulup uyulmadığı’ soruları yöneltildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü vatandaÅŸların ÅŸikâyet ve isteklerine yönelik yapılan anket sonuçlarını dikkate alınarak, toplu taşımada daha iyi hizmet verilmesi adına çalışmalar yürütecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo