Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ULAŞIM BEDAVA !.

ULAÅžIM BEDAVA !.

Ereğli`de 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanmasına yönelik kriz çözüldü.


Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı,  halk otobüslerini ücretsiz kullanma haklarını kullanamayan 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸlar ile engelli bireylerin bu sorunlarının ortadan kalktığını bildirdi.

Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, vatandaÅŸlardan gelen ÅŸikayetler üzerine Yapılan denetimler ve görüşmeler sonucunda Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 27.04.2022 tarihinde sorunun ortadan kalktığı duyuruldu.

Açıklama şöyle;

“NormalleÅŸme süreci ile birlikte vatandaÅŸlarımızın kısıtlanan özgürlükleri çoÄŸu alanda kaldırılmasına raÄŸmen Ä°lçemizde yaÅŸayan 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸlar ile engelli bireylerin ücretsiz seyahat hakkını kullanamadıkları görülmüştür.

Vatandaşlarımız tarafından gelen yoğun şikayetler üzerine bu sorun ilk gündem maddelerimiz arasında yer almıştır.

Yapılan denetimler ve görüşmeler sonucunda Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 27.04.2022 tarihinde sorunun ortadan kalktığı basın açıklaması ile duyurulmuştur.

Ä°lçemizde yaÅŸayan 65 yaÅŸ üstü vatandaÅŸlarımızın ve engelli bireylerin hakkını kullanmasında bir engel kalmamış olup, ücretsiz seyahat haklarını kullanabilirler. Olumlu yaklaşımlarından dolayı Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifine teÅŸekkür ederiz. Halkımıza duyurulur.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
şaşkın2
kızgın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
a b

13 Mayıs 2022 - 11:02

65+ ücretsiz olunca Ankara'dakine benzer durumlara yol açabilir... 65+ ulaşım eğilimleri belirlenerek "günlük 2 ya da 4 biniş ücretsiz" ya da "belli saatler dışında ücretsiz" gibi düzenlemeler yapılması ulaşım planlaması açısından daha sağlıklıdır. Hayırlısı diyelim

Yorum Yazın

Canlı Radyo