Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ULAŞIM BEDAVA !.

ULAŞIM BEDAVA !.

Ereğli`de 65 yaş üstü vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanmasına yönelik kriz çözüldü.


Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı,  halk otobüslerini ücretsiz kullanma haklarını kullanamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin bu sorunlarının ortadan kalktığını bildirdi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Yapılan denetimler ve görüşmeler sonucunda Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 27.04.2022 tarihinde sorunun ortadan kalktığı duyuruldu.

Açıklama şöyle;

“Normalleşme süreci ile birlikte vatandaşlarımızın kısıtlanan özgürlükleri çoğu alanda kaldırılmasına rağmen İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli bireylerin ücretsiz seyahat hakkını kullanamadıkları görülmüştür.

Vatandaşlarımız tarafından gelen yoğun şikayetler üzerine bu sorun ilk gündem maddelerimiz arasında yer almıştır.

Yapılan denetimler ve görüşmeler sonucunda Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından 27.04.2022 tarihinde sorunun ortadan kalktığı basın açıklaması ile duyurulmuştur.

İlçemizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ve engelli bireylerin hakkını kullanmasında bir engel kalmamış olup, ücretsiz seyahat haklarını kullanabilirler. Olumlu yaklaşımlarından dolayı Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifine teşekkür ederiz. Halkımıza duyurulur.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran2
şaşkın2
kızgın1
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
a b

13 Mayıs 2022 - 11:02

65+ ücretsiz olunca Ankara'dakine benzer durumlara yol açabilir... 65+ ulaşım eğilimleri belirlenerek "günlük 2 ya da 4 biniş ücretsiz" ya da "belli saatler dışında ücretsiz" gibi düzenlemeler yapılması ulaşım planlaması açısından daha sağlıklıdır. Hayırlısı diyelim

Yorum Yazın

Canlı Radyo