Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KÖPRÜ S.O.S VERİYOR!.

KÖPRÜ S.O.S VERİYOR!.

Kamuoyunda ’Ucube’ yakıştırması yapılan Devrek Yol Ayrımı köprüsü özellikle akÅŸam saatlerindeki trafik çilesi ile adet S.O.S veriyor.  KavÅŸaktaki trafik yoÄŸunluÄŸunu rahatlamak amacıyla yapılan köprü’de üst kısımda rahatlama yaÅŸanırken, alt kesimindeki  trafik karmaÅŸası  sürücüleri çileden çıkartıyor.

Kdz. EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Odası 2. BaÅŸkanı Ahmet Küçük,  köprünün mevcut haliyle trafiÄŸi rahatlatmadığını ve yeniden düzenlenmesi gerektiÄŸini söyledi.

Karayolları Kastamonu Bölge Müdürlüğü mühendisleri tarafından köprünün yeniden incelenmesi gerektiÄŸini kaydeden Küçük, “Devrek Yol ayrımına bir köprü yapıldı. Köprünün üstü rahat iyi ama alt geçiÅŸi yer olmasına raÄŸmen proje sıkışıklığa denk geldi. Bunun Kdz. EreÄŸli Belediyesi ya da Kastamonu Karayolları tarafından trafiÄŸin yoÄŸun olduÄŸu saatlerde yeniden bakılması lazım, ki yaptığımız proje uygun oldu mu? Olmadı mı?  DeÄŸilse ne gibi bir çalışma yapabilir diye düşünülmeli, örnek verecek olursak Kepez mevkisinden üç araç yan yana geliyor ama köprü altına geldiÄŸinde tek ÅŸeride düşüyor. Bu seferde trafik tıkanmış oluyor. Özellikle cumartesi günü öğleden sonra burada yoÄŸun trafik oluyor.  Köprü ÅŸu anda Kastamonu Karayolları Bölge Müdürlüğünce yapıldığı için  belediye  müdahale edemiyor.  Dolayısıyla belediye Karayolları Bölge Müdürlüğüne yeniden müracaat edip köprünün yeniden incelenmesi gerekir “dedi.

“KÖPRÃœ YENÄ°DEN DÃœZENLENMELÄ°”

Köprünün özellikle alt geçiÅŸinin yeniden düzenlenerek geniÅŸletilmesi gerektiÄŸini vurgulayan Küçük, Köprü  yeniden düzenlenmeli, bize göre köprünün arazisi geniÅŸ, sahası geniÅŸ, köprünün alt kısmı geniÅŸletilebilir. Tek araç girdiÄŸi yerde 2 yada 3 araç girebilirse bir rahatlama meydana gelir diye düşünüyorum.  Bunun yanı sıra ne Kepez mevkisinde ne de Potbaşı mevkisinde yol yapıldı. Ama yolda hiçbir cep yapılmadı. Bir cep Kepez tarafında bir cep de Potbaşı mevkisinde yapılması gerekiyor. Otobüsler yolcu alacak indirecek ama cep olmadığı için sıkıntı yaşıyor. Bu da her an kazaya sebep olabilir.  Ben yetkililerden bu konuda çalışma baÅŸlatmalarını bekliyorum” diye konuÅŸtu. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo