Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİ!..

ÃœCRETSÄ°Z Ä°NTERNET HÄ°ZMETÄ°!..

Batı Karadeniz Bölgesinin en önemli turistik alanlarının başında gelen Akçakoca’da, belediyenin ücretsiz internet hizmeti baÅŸlattığı bildirildi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı açıklamada, ilçenin yaz aylarında nüfusunun dört kat arttığını söyledi.

İlçeye gelen misafirlerle güzel bir tatil yaşatmak anlamında belediye olarak çeşitli hizmetler sunduklarını anlatan Yemenici, "Denize girilebilen alan açısından bölge çok zengin. İlçe merkezinde adım mesafesinde kumsal ve plajlarımız mevcut. Halkımızın huzurlu bir tatil geçirmesini sağlamak biz yerel idarecilerin görevi. Bizde günümüzün olmazsa olmazı interneti ilçenin dört bir yanına yayarak vatandaşlarımızın bu imkandan yararlanabilmesi için bir proje hazırlık ve hizmete sunduk" diye konuştu.

Projenin oldukça başarılı olduğuna dikkat çeken Yemenici, şöyle konuştu:

"Turistik ilçenin beÅŸ ayrı noktasına yerleÅŸtirdiÄŸimiz kablosuz internet modemiyle vatandaÅŸlarımız belediyeden ÅŸifre alarak 30 dakika ücretsiz internetten yararlanabilir. VatandaÅŸlarımız sistemi kullanmak istediÄŸinde belediyeden online kayıt bölümünden form doldurup sisteme kayıt yaptırması gerekli.  Sistem, kayıt tamamlanınca otomatik olarak  SMS yoluyla kullanıcı adı ve  ÅŸifreyi cep telefonuna gönderiliyor. Kullanıcı adı ve ÅŸifreye sahip olan her kiÅŸi her zaman bu ÅŸifreyi kullanacaktır."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo